[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (71) 轉身翻騰三周半直插冇水花

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
但我覺得mappa將艾倫畫得恐怖咗,真係隔住個Mon 都感覺到老豆嘅恐懼
我都認同,就算上集巨人打鬥完全唔係wit level
Freida隻眼出咗事,但我覺得除此之外今集真係冇崩,而且呢少少作畫問題唔影響我對呢集嘅評價,都係好高

我心目中嘅崩到影響到成集評價得上季mikasa同兵長
係,我幾鐘意佢畫老豆嘅個樣呢集艾倫把聲都鬼,配合老豆後來癲癲地
本身依集艾倫成個人都好恐怖,又嚇到阿哥喺後面呆曬又恐嚇老豆
曹總個集同著衫個到嬲到仆街
跳水艾倫
最恐怖既眼神永遠都係s2 mikasa望住bertototo個幕
屌仲有照鏡
part2作畫真係冇問題 至少過到我自己個關但今集的確有作畫靚唔靚之外既野做得唔好 我認同有人係帶bias去屌mappa但唔好下下tag呢樣野落全部批判既聲音

其實我淨係想要番漫畫同trailer嘅場境
照抄有幾難 點解要整多舊魚
完全破壞成場嘅氣氛
Mappa有努力 但努力還努力
你做得邊度唔好咪屌
Mikasa對眼
講多句
Ching其實唔使太認真
呢度不嬲係咁
咪多謝你呢d人囉 玩膠叫人走 然後補飛用句帶bias既說話去安慰一個屌緊人bias既人收皮啦傻閪
睇嚟要罵戰下先wo ,跟番個次序等戰完我先貼bl 圖,道路依個背景有啲好正嘅設定衍生咗
支持照po
BL可以帶黎世界和平
咁我po啦,等明日有新我再補
https://twitter.com/set_nooca/status/1487812330616684547?s=21

https://twitter.com/to_mei_tou/status/1487819904430784516?s=21

勁正,帶阿哥睇記憶,睇到啲唔應該睇嘅嘢
巴哈姆特動畫瘋 公告
因廠商製作進度關係,進擊的巨人#20 臨時延後播出,初步預計2:30前更新,造成不便敬請見諒。
吉吉:搞我細佬?
其實confirmation bias 入面搵出嚟嘅證據唔一定係錯,所以我都只係話「搵嘢嚟屌」,而唔係「冇嘢搵嘢嚟屌」
嗰啲屌mappa 嘅嘢可以係well-justified

我想講嘅只係,大家aware呢點,先屌/讚mappa
吉克:我好像看到什麼不得了的事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞