[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (71) 轉身翻騰三周半直插冇水花

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
LM
如果school castle都動畫化就好啦
時間停頓好型,靚畫,係接頭嗰吓怪怪地

Colt我睇漫畫有流眼淚,動畫冇咩feel
原來有人覺 我都覺Colt個語氣怪怪地
就係要呢d
唔明上part 地下室艾倫d眼神變化整到咁急做咩
一樣感覺成集90分 有5分扣左係colt個位 點得題做兄與弟點解最後個位要cut左colt個頭個畫面變左純粹係接翻falco同gabi道別
IMDb: 點解要攬炒
反而對波仔嘅加戲真係加得好,影住佢行過去赴死(救萊納+法仔)再比時間佢笑一下,又型又sad
有成8%人投0分
係 呢下加佢笑好有佢人設既感覺
其實島上面飲左紅酒個班人真係好撚慘 唔幫艾撚就死路一條 幫你又比獸巨變無腦巨同死冇分別 真係好撚無助 大叫變曬巨人個幕都幾心up 吉克都真係好冷血乜都做得出
艾撚個人設又唔似咁唔care 班島人會死/變無腦巨 唔撚明
所以先叫等等主要係作者將呢種族仇恨同戰爭問題推到好極致,解決方案又迫到得番而家兩種
一出呢個po 出面多咗巨人po
Q: 點解佢地係醫院吹水嗰陣唔發動始祖之力
A: 因為係醫院發動地鳴會比姑娘鬧
巨人係based on true story
啲人故意啦 見到話咩chinese cartoon俾零分
兄與弟評分跌落去係預咗嘅,畢竟有咁多haters,但我估唔到Ozymandias可以由第1跌到落第13
唔係好明啲人點解咁得閒做咁多無聊嘢
痴線㗎啲人
兄與弟
吉克同艾倫如果喺正常世界,吉克應該會錫艾倫錫到燶
漫畫對波仔既死冇咩感想
動畫加得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞