《每朝起身,總會見到細妹著校服》(42)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

上回講到Wing Wing幫飛揚腳交~
雖然仲隔住條西褲,不過就已經好扯旗~
咁點解唔拎埋出嚟吖?
唔可以咁直接㗎~飛揚仲未突破到心理關口~
Wing Wing見飛揚咁舒服咁~就進取啲~自動波咁上下上下掃~
夾實咁又掃又磨~好似想用對腳仔度飛揚碌巨棒有幾粗幾長~
飛揚就單手貼住喺阿Wing對絕對領域黑絲腳背上...摸吓摸吓...
阿Wing一路用對絕對領域黑絲腳仔幫飛揚Chok~飛揚就一路摸住佢腳背...
黑絲嘅質感...真係引死人...
再加上阿Wing對腳仔細細咁...真係勁得意...
勁得意...腳仔細細咁...啲腳趾又若隱若現咁...
好靚...阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...勁吸引...
吸引到飛揚...飛揚...想...
飛揚捉住阿Wing隻右腳...摸一摸...
阿Wing隻左腳就繼續Keep住掃飛揚碌巨棒...
飛揚摸住阿Wing隻右腳...望清楚...睇清楚...
睇清楚被薄薄地嘅黑絲包住...若隱若現嘅腳趾...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

我摸住阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔...遞高啲...再遞高多啲啲...

被薄薄地嘅黑絲包住...若隱若現嘅腳趾...就喺我面前...

好靚...好吸引...雖然我唔係黑絲控...之但係...阿Wing隻腳仔細細真係好得意...

喺裡面嘅腳趾若隱若現...更加誘人...

男人就係鍾意啲若隱若現...

我摸住阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔...痴痴迷迷咁望住若隱若現嘅腳趾...佢就繼續用隻左腳踩住我碌巨棒上下上下咁掃...
好舒服...阿Wing磨磨掃掃嘅幅度越嚟越大...

由差唔多到落到蛋蛋位置...掃到上龜頭...

真係成碌巨棒都俾阿Wing隻腳仔掃晒...

阿Wing仲要用啲腳仔捽捽我個龜頭...

『嗄...』好正...正到我都忍唔住...抖咗啖大氣...

阿Wing見我好似好有反應...碌巨棒又震一震...谷一谷行...硬晒咁...就再掃得快啲...磨得快啲...

我就繼續單手摸住阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔...又摸摸佢腳板底...
「啊~好痕喔~」阿Wing想縮一縮~又踩一踩我碌巨棒~

『嗄...嗄...』我再捉實阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔...摸摸佢腳背...

黑絲嘅質感...真係好誘人...

阿Wing見我摸得佢隻腳仔咁開心,又任得我繼續摸~佢又落力啲幫我腳交~

我痴痴迷迷咁望住隻絕對領域黑絲腳仔...摸吓摸吓...

都摸咗陣...阿Wing見我好似冇再進一步...就雙手向後撐住個人...伸隻腳仔埋嚟...埋到我面頰...
阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔喺我面頰掃幾掃...我就聞到...好香...

返咗成日學...著咗成日婆仔鞋...阿Wing隻腳仔...充滿少女嘅香味...

呢種少女香味...令我更加扯旗...

我扯到勁硬咁俾阿Wing用隻左腳又掃又磨我碌巨棒...右腳就貼住喺我面頰...

我捉住阿Wing隻右腳...用面頰磨幾兩磨佢隻絕對領域黑絲腳仔...

腳仔細細...黑絲嘅質感...就喺我面頰...用面頰去感受...
阿Wing塊面勁紅咁~咬住唇望住我玩佢隻絕對領域黑絲腳仔~

我用面頰磨多兩磨...阿Wing就自動波咁郁隻腳仔~掃我面頰~

我就慢慢咁摸...沿住阿Wing隻絕對領域黑絲腳掌摸...摸到落去小腿...

成隻小腿都俾絕對領域黑絲修到勁幼咁...

真係好正...勁幼嘅小腿...黑絲嘅質感...我最鍾意...最令我扯旗...

最重要都係...著喺自己細妹對美腿上...

自己細妹...著住絕對領域黑絲...同我玩...玩腳交...
隻左腳又掃又磨我碌巨棒...右腳就貼住喺我面頰..

一字馬?
我又勁有反應咁扯...扯到硬一硬...

阿Wing見我扯得咁硬...又踩一踩住...掃得快啲...

我一邊摸住阿Wing隻絕對領域黑絲美腿...一邊望落去...沿住絕對領域黑絲美腿望落去...望到隻雪白嫩滑嘅幼髀...

繼續望...望落去...喺對雪白嫩滑嘅幼髀之間...望住條黑色短裙...

條黑色短裙本來已經夠短...加上阿Wing呢個姿勢...條裙都已經揭起晒...再加上阿Wing對腿一高一低咁...我就可以好清楚咁望到...白色嘅底褲...

我都講過好多次...我真係好鍾意𥄫底...尤其係𥄫到白色底褲...我就更加興奮...

好興奮...𥄫自己細妹裙底...產生性興奮...
我仲好清楚咁𥄫到...白色底褲嘅中間...濕咗一大灘...

頭先潮吹都未乾得返晒?

阿Wing真係好敏感...好易濕...

好似阿Wing呢個年紀嘅女仔...特別有需要...

阿Wing見我𥄫佢條底褲𥄫到迷晒咁...就再努力啲幫我磨...

摸住自己細妹隻絕對領域黑絲美腿...𥄫住佢裙底條白色底褲...俾佢用隻黑絲腳仔磨...磨晒我成碌巨棒...好正...

好正...真係好正...玩到我扯晒...扯到硬晒...

雖然仲係隔住條西褲...
「啊...哥...唔...哥啊~」阿Wing嗲聲嗲氣咁幫我腳交~自己又扭幾扭~

好扯旗...扯到硬晒...

「哥哥...唔~哥哥啊~好粗...」

已經扯到勁粗勁長勁硬...

「啊~唔唔...啊~咁長嘅...」

直一直咁俾阿Wing腳交...

「唔~啊...哥哥好硬喔~」

唔得喇...唔得喇...真係好正...太正喇...

就喺我就快頂唔住...
『阿Wing...差唔多喇...』我一手捉住阿Wing隻左腳...

「嗯?」阿Wing乖乖地咁停咗落嚟~

『夠㗎喇...差唔多㗎喇...』差唔多喇...真係差唔多喇...

「唔...射埋先?」阿Wing面紅紅咁咬住唇~望實我~

『咁咪射到一褲都係~』唔得㗎...唔得㗎...

「咁拎出嚟先射咪得囉~」阿Wing甜絲絲咁望實我~
『咁咪射到你一腳都係~』唔可以射...真係唔可以射...

「咦~~~」阿Wing縮返對腳仔~抱膝咁坐喺床上~

真係唔可以射...我唔想一射...又返翻去朝早...

我唔想...我真係唔想...難得我同阿Wing可以...咁親密...

比起之前...更親密...

我唔想又...由頭嚟過...

今次...今次我一定要試...試試忍住...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 09-關鍵鑰匙] PART 19

雖然仲未有實質嘅方向...唔知點樣先可以令自己忍到唔射...

要連夢遺都禁止...唔通真係要唔瞓?
已經將[Take 09-關鍵鑰匙] PART 18 Upload上紙言
出書冇人買啦 我只不過係一碌廢腸 冇人識
出咗
準時
我買
冇咁大幅度啦
多謝你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞