《每朝起身,總會見到細妹著校服》(42)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我返去聽Shiga唱歌算
醒啦屌你

上回講到Wing Wing俾飛揚𥄫到濕~
乜會㗎咩?未聽過喎~
咁點算吖?
Wing Wing唔會DIY~想飛揚幫佢喎~就好似喺戲院咁~
既然都試過~就唔怕啦~
飛揚就攬住Wing Wing條小蠻腰~摸佢大髀~摸到入去條綿質底褲~
Wing Wing好有反應喎~
咁敏感㗎咩?
阿Wing對白滑幼髀仲夾一夾...夾一夾住飛揚隻手...
飛揚就慢慢咁摸...輕輕咁摸...
唔係太大動作...只係掂住喺阿Wing條底褲最濕嘅位置...輕輕咁上下上下掃一掃...
「唔...唔...啊...唔...」阿Wing都勁有反應咁...
飛揚就繼續掃...趁住阿Wing一放鬆...對髀冇夾得咁實之時...掃一掃...
掃多兩掃...阿Wing對幼髀都冇夾得咁實...飛揚就可以慢慢咁上下上下掃...上下上下摸...
又掃又摸咁...隔住條綿質底褲摸阿Wing下面...
都仲係咁濕...條綿質底褲濕漉漉咁...仲好似越嚟越濕...
「唔唔...啊...唔...唔唔...啊唔...」阿Wing嗌多幾聲...比啱啱開始嗌多咗...
真係估唔到...估到可以...摸阿Wing...摸自己細妹...下面...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 09-關鍵鑰匙] PART 17

「唔...啊...唔唔...啊~」阿Wing越嚟越嗲~

我就繼續摸...隔住條綿質底褲...摸阿Wing下面...

真係好濕...仲越嚟越濕...

好明顯就有淫水不停咁流出...流落條綿質底褲...

我隻手指都沾有唔少阿Wing啲淫水...

已經隔住條底褲...仲要係綿質底褲...都可以濕到透晒...過晒...我隻手指都有...
我繼續攬住阿Wing條小蠻腰...摸佢下面...

對準啲...對正個位...摸摸掃掃...捽兩捽...摸摸掃掃...又捽幾捽...

都已經對得幾正...隻中指攝住喺中間咁捽...

「啊...啊~唔唔...啊...哥~」阿Wing嗌得勁嗲咁~

『舒服嘅話就嗌出嚟啦~唔使忍住忍住㗎~』我Keep住個節奏捽阿Wing下面...

「啊啊...哥...好舒服啊...哥~」阿Wing喺我耳邊輕聲呻吟~
估唔到...估唔到可以令自己細妹舒服...

仲要舒服到...嗌埋出嚟...

其實唔止係阿Wing...我都覺得好舒服...

摸阿Wing下面...摸到我自己都扯晒旗...

真係扯到勁粗勁長勁硬...扯到直一直咁...頂到條西褲都凸起晒...

好扯旗...雖然只係隔住條底褲咁捽...都已經扯晒旗...
不過我又冇打算要揭開阿Wing條底褲...直接捽...

始終都係自己細妹...唔可以...唔可以直接...要有啲嘢隔住...

我知...我知隔住條底褲捽自己細妹下面都好過份...只係俾個藉口自己...

俾個藉口自己...仲可以接受...

繼續捽...Keep住個節奏咁捽...

「啊啊...唔~啊~哥...唔唔...哥哥啊~」阿Wing對幼髀就夾吓夾吓~又擘吓擘吓咁~

我就偷偷咁望一望...向下望一望...望落阿Wing對雪白嫩滑嘅幼髀...

對絕對領域黑絲透透地咁...條Lace邊又夠誘人...真係好正...
再望返對雪白嫩滑嘅幼髀...露晒出嚟...條黑色短裙都俾我揭到起晒咁...

我再邊捽阿Wing下面...邊揭開佢條黑色短裙多少少...等我可以再睇清楚啲...睇到條白色底褲...

其實我真係好鍾意𥄫底...

尤其係𥄫到白色底褲...真係會扯晒旗...

眼甘甘咁望住阿Wing黑色裙邊...條白色底褲...一對雪白嫩滑嘅幼髀...Lace邊...透透地嘅絕對領域黑絲...真係扯晒旗...

我又𥄫又捽...另一隻手就摸住阿Wing條小蠻腰...向下摸...摸到落佢個屁股仔...
「啊啊...哥...唔唔...啊~」阿Wing又好似知我想點咁~打側少少個人~貼晒埋我身咁坐~

我隻手就可以摸晒阿Wing半邊屁股仔...輕輕咁捏一捏...

「啊~」阿Wing勁有反應咁~成個人震一震~攬到我勁實~

阿Wing對小饅頭都壓晒埋嚟...壓到扁晒...

咁有反應嘅?

只係捏一捏個屁股仔...都可以咁有反應...

阿Wing真係好敏感...平時係點忍㗎?

竟然可以忍到唔DIY?
我就一邊搓弄住阿Wing個屁股仔...一邊用中指攝到正一正咁隔住阿Wing條底褲捽佢下面...

雖然話阿Wing有啲肉緊咁...但個屁股仔真係好軟熟...好似布丁一樣...

一個捏唔爛嘅布丁...

好正...呢種手感真係勁正...

就同阿Wing細個嘅時候一樣...

就算已經大個咗...已經十六歲...但仲係好似小妹妹咁...
「啊啊...唔~哥...好舒服...好舒...服啊~」阿Wing對髀擘得開啲~

『舒服就好喇~』我就可以捽得再順啲...再快啲...

好舒服...我都覺得好舒服...

幫阿Wing捽...幫自己細妹捽...可以𥄫住佢對雪白嫩滑嘅絕對領域黑絲美腿...𥄫住佢條白色底褲...搓弄住個布丁一樣嘅屁股仔咁捽...捽佢下面...

好濕...阿Wing真係勁濕...俾我呢個哥哥捽到濕晒...成條底褲都濕到透...濕漉漉咁...

隔住條底褲捽...都可以捽到我隻手指沾滿阿Wing啲淫水...

真係好正...自己細妹...搞到我勁扯旗...扯到成條西褲凸起晒...

扯住扯住...頂住頂住...好舒服又好辛苦...好想拎出嚟...
「哥...啊~哥啊...唔...唔唔~好舒服...哥哥好舒服...」阿Wing成個嘴仔貼晒埋嚟~貼住我耳邊~

俾阿Wing邊呻吟邊吹啲氣...入我耳仔...

『好舒服...好舒服...嗄...』我全身震一震...再扯得硬啲...

我都好舒服...淨係幫自己細妹...都搞到自己勁扯旗...

我有少少失控咁...一手搓弄住阿Wing個布丁一樣嘅屁股仔...一手隔住佢條底褲捽...攝到正一正咁越捽越快...

好正吖...真係勁正...

雖然係隔住條底褲...但都感覺到...阿Wing下面好窄...

真係勁窄咁...係一線鮑?
雖然阿Wing已經十六歲...但話唔定都仲係好似細個嗰陣咁...Keep住一線鮑...

講真阿Wing好似琳琳咁大嘅時候...都同琳琳下面一樣咁窄...一線嫩鮑...

就算而家大個咗...都係得十六歲...應該仲係Keep住...

一諗到阿Wing仲係一線鮑...我就更加興奮...

「哥...啊~哥啊...」

捽得快啲...
「啊啊...啊~哥啊...唔唔...好舒...服~」

對到正一正...攝住咁快速捽...

「啊~啊啊...唔...唔唔~哥哥...好舒服...啊啊~」

一手捏住阿Wing個屁股仔...搓弄搓弄...

又搓又捽...阿Wing勁肉緊咁攬實我...貼晒成個人埋我身上...

好正吖...好正吖...自己細妹...俾我搞到...搞到...
「啊啊~唔唔~啊啊...哥...」阿Wing嗌得勁急...呼吸聲不停喺我耳邊...吹氣...吸氣...

好正吖...好扯旗吖...

我失晒理智咁捏實阿Wing個屁股仔...攝到正一正咁加速捽...

「唔唔...哥吖~哥吖吖吖~哥~」阿Wing緊緊咁攬實我~全身一震~

我感覺到...有溫暖嘅...淫水...噴落阿Wing條底褲...

高潮...阿Wing高潮到...潮吹?
有冇咁易捽得中吖

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

「吖吖...唔...吖~唔唔~」阿Wing攬到我勁實~貼晒塊面埋嚟~喺我耳邊抖晒大氣~

仲震緊...阿Wing全身震震...對雪白嫩滑嘅幼髀夾吓夾吓...夾我隻手...

而我隻中指都貼住喺阿Wing條底褲...對到正晒咁攝住...攝住...勁濕...
哥哥了解細妹 所以先咁中
隔條裙再隔條底褲
冇隔條裙 只係隔住條底咋嘛
射咗未先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞