《每朝起身,總會見到細妹著校服》(42)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Shiga姐姐扮純情
獵人專有技能
原來有啲咁嘅嘢㗎
原來咕毒唔單止變態 仲好鍾意鳩噏㗎
條肥佬反轉豬肚,發爛渣話抽起廣告哂人冷,等睇做太子女2.0
爆谷
最後校對中
出文喇

上回講到Wing Wing俾飛揚搞到高潮到潮吹~
Wing Wing真係好敏感~又好多淫水~
抖咗幾啖大氣~Wing Wing撳咗落飛揚碌巨棒上~
咁硬嘅?
係吖~飛揚都扯晒㗎喇~
Wing Wing就幫飛揚摸摸掃掃~
俾自己細妹咁搞法,飛揚就更加扯~
一路摸住自己細妹個屁股仔~嫩滑幼髀~一路俾細妹摸J~
雖然仲隔住條西褲,但都算係打J啦~
平時只有打J嘅時候...有陣時打打吓諗起阿Wing...先會忍唔住FF阿Wing嚟打...
估唔到...估唔到平時FF嘅情景...而家真係有機會發生...
好正吖...真係勁正吖...
阿Wing對幼髀真係勁滑...好好摸...
摸完左髀...摸埋右髀...兩隻大髀都俾飛揚摸勻...都係咁滑...
「啊...哥...好粗喔...」阿Wing摸摸飛揚個龜頭~又摸晒佢成碌巨棒~上下上下咁掃~
『好舒服...嗄...哥哥好舒服...』飛揚搓一搓阿Wing個屁股仔...然後又玩玩佢條底褲邊...
「嗯嗯...哥哥舒服就好喇...」阿Wing繼續上下上下咁掃~掃晒飛揚成碌巨棒~
好舒服...估唔到摸住自己細妹...俾佢幫飛揚雀仔按摩...原來係咁舒服...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 09-關鍵鑰匙] PART 18

摸住阿Wing對雪白嫩滑嘅幼髀...搓弄住佢個布丁一樣嘅屁股仔...玩佢條底褲邊...

阿Wing都好努力咁摸我碌巨棒...

上上下下咁摸...摸晒成碌...掃晒成碌...

每一來一回都好似度緊我有幾粗幾長...

每一來一回都好似再粗咗啲...再長咗啲...又再硬咗啲...

而我都摸到去阿Wing對絕對領域黑絲條Lace邊...
我再偷偷望一望...阿Wing對著上絕對領域黑絲嘅美腿...

真係好靚...雪白嘅美腿...襯上絕對領域黑絲...真係絕配...

尤其係條Lace邊...

我摸摸條絕對領域黑絲Lace邊...又摸摸阿Wing隻雪白嫩滑幼髀...

來來回回咁摸...感受晒兩種質感...

望住自己隻手...淫慾緊自己細妹隻絕對領域黑絲美腿...真係好頂癮...
摸完左又摸右...兩邊都要摸晒...摸勻...再搓弄阿Wing個屁股仔...捏一捏...

「啊~哥哥...好粗好長...好硬喔...」阿Wing喺我耳邊勁嗲咁~

『係吖...嗄...可以再硬啲...嗄...哥哥仲可以再粗啲...長啲...』聽到阿Wing把嗲聲...仲要喺我耳邊吹住氣咁...令我更加扯...

「真係嘅?點先可以令哥哥再粗啲長啲喔?」阿Wing個嘴仔掂到我隻耳珠~

『可以...可以...』我諗一諗...

然後...我坐咗阿Wing張床上轉一轉身...

阿Wing就眼定定咁望住我轉一轉...轉到對住佢嚟坐...

我對腳擘開:『嚟...坐上床...對住我咁坐...』

「嗯~」面紅紅嘅阿Wing就好乖乖聽話咁對住我咁坐上床~

我而家先睇清楚...原來阿Wing塊面係咁紅...紅到好似個紅蘋果咁...
我對腳擘開咁對住阿Wing...阿Wing就坐咗喺我兩腿之間...

『嚟...放對腳上嚟...』我雙手向後撐...向住阿Wing挺一挺下面...

「嗯~」阿Wing就咬住唇~夾住對絕對領域黑絲美腿~將對腳仔輕輕咁放喺我碌巨棒上~

雖然話隔住條西褲...之但係阿Wing一放對腳仔落嚟...就已經好有反應...

震一震...谷一谷...又扯一扯...

阿Wing對腳仔都應該感覺到...就輕輕力咁踩一踩...掃一掃...
『嗄...啱喇...就係咁...繼續...繼續...』我望住阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...郁吓郁吓...輕輕咁踩住我碌巨棒...上下上下咁掃...

好舒服...俾阿Wing對絕對領域黑絲腳仔踩住...雖然唔係好大力...之但係呢個畫面...真係好淫亂...

俾自己細妹...著住對絕對領域黑絲...踩喺碌巨棒上...上掃...下掃...

掃幾掃...又磨幾磨...阿Wing都係夾到對絕對領域黑絲美腿勁實咁...

就好似一個乖乖聽話嘅小妹妹咁...就算係企定定...都會夾到對腿實一實...

好正...望住阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...上下上下咁掃我碌巨棒...
阿Wing對腿本來已經夠幼...而家著埋對絕對領域黑絲...就修得更加修長...

好靚...阿Wing對絕對領域黑絲美腿真係勁靚...勁好J...

喺視覺享受之下...俾阿Wing對絕對領域黑絲腳仔又掃又磨我碌巨棒...我就再扯得粗啲...長啲...硬啲...

「好粗喔...好長...仲好硬喔...」面紅紅嘅阿Wing見我有反應...就咬住唇~對腳仔用力多少少~踩住我碌巨棒~上下上下咁掃~

啱晒位...阿Wing對腳板...啱啱好咁夾住咗我碌巨棒...上下上下咁掃...Chok...

『嗄...好舒服...好舒服吖...嗄...』啱啱好...夾到啱啱好咁...Chok...Chok...上下上下咁Chok...真係勁舒服...
腳交...雖然仲係隔住條西褲...但而家咁樣...都已經係腳交緊...

細妹同哥哥玩...腳交...

一諗到呢點...

『嗄...』我又好有反應咁扯一扯...

阿Wing對腳板一感覺到我碌巨棒扯一扯...就再郁得大動作啲~

上上下下...用對絕對領域黑絲腳仔夾住上下上下咁Chok...

好正吖...阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...透透地...啲腳趾若隱若現咁...

好想...好想摸摸...
我一隻手向後撐...另一隻手就摸摸...摸摸阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...

黑絲嘅...質感...

阿Wing見我用手摸摸佢隻腳仔...就停一停...

『繼續...嗄...繼續...』我摸一摸...又撳一撳阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...壓落自己碌巨棒...

「嗯~」阿Wing就繼續郁對腳仔~踩住喺我碌巨棒上~上下上下咁幫我Chok~

我就單手貼住喺阿Wing對絕對領域黑絲腳背上...摸吓摸吓...

阿Wing一路用對絕對領域黑絲腳仔幫我Chok~我就一路摸住佢腳背...
黑絲嘅質感...真係引死人...

再加上阿Wing對腳仔細細咁...真係勁得意...

勁得意...腳仔細細咁...啲腳趾又若隱若現咁...

好靚...阿Wing對絕對領域黑絲腳仔...勁吸引...

吸引到我...我...我想...

我捉住阿Wing隻右腳...摸一摸...

阿Wing隻左腳就繼續Keep住掃我碌巨棒...

我摸住阿Wing隻右腳...望清楚...睇清楚...

睇清楚被薄薄地嘅黑絲包住...若隱若現嘅腳趾...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

我摸住阿Wing隻絕對領域黑絲腳仔...遞高啲...再遞高多啲啲...

被薄薄地嘅黑絲包住...若隱若現嘅腳趾...就喺我面前...

好靚...好吸引...雖然我唔係黑絲控...之但係...阿Wing隻腳仔細細真係好得意...
解開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞