《每朝起身,總會見到細妹著校服》(42)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
食完會唔會想瞓覺
唔會因為等陣同wingwing happy
會俾Wing Wing榨乾

抽乾先得
她已經出左澄清

怕係怕對家有後著。。。
有咩後著都唔緊要 清者自清
「吖吖...唔...吖~唔唔~」阿Wing攬到我勁實~貼晒塊面埋嚟~喺我耳邊抖晒大氣~

仲震緊...阿Wing全身震震...對雪白嫩滑嘅幼髀夾吓夾吓...夾我隻手...

而我隻中指都貼住喺阿Wing條底褲...對到正晒咁攝住...攝住...勁濕...

阿Wing條底褲都濕晒...但仲未停...仲越嚟越濕...濕到透晒...透到過晒都仲未停到...

好濕...真係成條底褲都濕晒...勁多阿Wing啲淫水...我隻中指都濕漉漉咁...

過咗一陣...阿Wing再震一震...然後成個人就軟晒咁...
「吖...嗄...嗄...哥哥...啊...」阿Wing挨喺我身上...

我用中指輕輕咁摸摸阿Wing條濕晒嘅底褲...另一隻手就摸住佢個屁股仔:『點吖?舒唔舒服吖?』

「好舒服...啊...好舒服喔哥哥~」阿Wing喺我耳邊嗲聲嗲氣咁~

『舒服呢~』我再輕輕咁摸摸阿Wing下面~搓一搓佢個屁股仔~

「喂吖~又濕過㗎喇...」阿Wing夾一夾對幼髀~夾住我隻手~

『咁快又濕過喇?』俾阿Wing對幼髀夾住...隻手就摸唔到佢下面...只可以掂住...感受住幾咁濕...
「哥哥又笑人...」阿Wing一手就撳咗落我碌巨棒上,「咁...硬嘅?」

『呃...係吖...其實哥哥都硬晒...』俾阿Wing隻手仔撳一撳...我下面立即有反應...震咗一震...谷咗谷...再硬啲...

「真係好硬...仲好粗...好長...」阿Wing隻手仔就隔住我條西褲摸摸我碌巨棒~上下上下咁摸~好似想用隻手仔去探究我碌巨棒有幾粗幾長~

阿Wing一路摸...上下上下咁摸晒成碌...

我一隻手俾阿Wing對雪白嫩滑幼髀夾實...另一隻手就摸摸佢個屁股仔...

好舒服...雖然隔住條西褲...但俾自己細妹摸...摸住自己細妹個屁股仔俾佢摸...真係勁舒服...

打J...而家咁樣...算唔算係自己細妹幫哥哥打J?

一諗到呢點...我又有反應...碌巨棒震咗震...谷咗谷...扯一扯...又再硬啲...
阿Wing仲係好生手咁...摸住我碌巨棒嘅輪廓...

我就冇打算引導...又或者教導阿Wing...

我想等阿Wing自由發揮...

因為其實而家咁樣...都好舒服...勁扯旗...

我扯到勁粗勁硬勁長...直一直咁俾阿Wing慢慢摸...

同時...我搓弄住阿Wing個屁股仔...又隔住條短裙玩佢條底褲邊...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞