《每朝起身,總會見到細妹著校服》(42)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
「啊...」阿Wing有啲肉緊...對幼髀又夾一夾...

我隔住阿Wing條短裙又搓又玩佢條底褲邊多一陣...

每次我用手指隔住阿Wing條短裙玩佢條底褲邊...

「啊...唔...」阿Wing都會有啲肉緊咁...扭扭個屁股仔...

好似唔想俾我咁樣玩...玩佢條底褲邊...

而其實阿Wing唔係唔想俾我玩...只係唔想我隔住佢條短裙玩...

似係想我直接摸入去...伸入短裙底摸...

但阿Wing越係唔想...我就越係要隔住條短裙玩佢條底褲邊...
「唔唔...啊...唔~」阿Wing扭得越嚟越大動作~

而且隻手仔都好肉緊咁捉一捉住我碌巨棒...沿住成碌摸上龜頭...

阿Wing隻手仔摸到我個龜頭後...佢就用手指撳撳...捏捏...

好舒服...舒服到我又谷一谷...谷到勁行...谷晒啲血上龜頭...成個龜頭充晒血...勁脹...

我揭開阿Wing條短裙...隔住條底褲摸佢個屁股仔...

摸幾摸又搓兩搓...搓弄住阿Wing個布丁一樣嘅屁股仔...

好正...綿質底褲嘅質感...阿Wing個屁股仔仲要勁彈手...又軟熟...

而阿Wing都跟住我嘅節奏...撳撳我個龜頭...又捏幾捏...

好舒服...俾阿Wing玩到我個龜頭...勁脹...
「咁彈嘅...好得意喔哥哥~」阿Wing勁嗲咁~喺我耳邊吹晒氣咁細細聲講~

『係吖...嗄...太舒服...好扯...』我再谷一谷...扯到硬晒咁俾阿Wing玩...

好舒服...真係勁舒服...

俾自己細妹...玩龜頭...

阿Wing都放鬆返對幼髀...

我就可以一手搓弄住阿Wing個布丁一樣嘅屁股仔...另一隻手就摸摸佢隻雪白嫩滑嘅幼髀...

又可以再摸...又可以再一邊搓弄住阿Wing個屁股仔...一邊摸佢隻雪白嫩滑嘅幼髀...

今次仲要只係隔住條底褲...仲要俾阿Wing摸住我碌巨棒...玩我個龜頭咁摸...摸大髀...
平時只有打J嘅時候...有陣時打打吓諗起阿Wing...先會忍唔住FF阿Wing嚟打...

估唔到...估唔到平時FF嘅情景...而家真係有機會發生...

好正吖...真係勁正吖...

阿Wing對幼髀真係勁滑...好好摸...

摸完左髀...摸埋右髀...兩隻大髀都俾我摸勻...都係咁滑...

「啊...哥...好粗喔...」阿Wing摸摸我個龜頭~又摸晒我成碌巨棒~上下上下咁掃~

『好舒服...嗄...哥哥好舒服...』我搓一搓阿Wing個屁股仔...然後又玩玩佢條底褲邊...

「嗯嗯...哥哥舒服就好喇...」阿Wing繼續上下上下咁掃~掃晒我成碌巨棒~

好舒服...估唔到摸住自己細妹...俾佢幫我雀仔按摩...原來係咁舒服...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

[/center]

三句預告

[Take 09-關鍵鑰匙] PART 18

摸住阿Wing對雪白嫩滑嘅幼髀...搓弄住佢個布丁一樣嘅屁股仔...玩佢條底褲邊...

阿Wing都好努力咁摸我碌巨棒...
飛揚你唔好急嘛
D排版錯曬喎
已經將[Take 09-關鍵鑰匙] PART 17 Upload上紙言
唔知做乜勁錯
手殘兼腦殘
劣到做錯野
褲都未除 睇嚟旺仔要下星期先出現
錯有錯著
新年特備節目 食Wing Wing隻靚鮑
我要旺仔
下面多唔多髮菜食先 我口好大㗎
冇你準備俾我公審啦
新年小食都預備好
稀疏先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞