[互動故] 社畜模擬器

378 回覆
96 Like 5 Dislike
心情唔太好,想睇樓主嘅打J文調節心情
飛機一定要日日打
過咗一日啦樓主
你真係忍得好辛苦,下面條巨龍扯得勁硬,你忍唔住拉低條褲,捉住Amy隻手幫你打飛機。一開始Amy都有啲抗拒,唔肯捉住你條巨龍chok,仲係咁想推開你,不過始終唔夠你大力,惟有乖乖地咁幫你出火。

Amy手勢都幾純熟,除咗識捉住你條巨龍上上下下之外,仲識用另一隻手掃你lin頭,不時仲會用佢對黑絲長腿去磨你條巨龍,雖然你唔係一個腳膠,但俾Amy咁磨法,你條巨龍都愈嚟愈硬,唔知Amy係咪平時都會咁樣幫其他男人打飛機呢?

Amy見用腳磨你嘅時候你條巨龍特別有反應,就以為你係腳膠,佢就坐咗上枱面,用腳板底包住你條巨龍chok。不得不講,Amy嘅腳交功夫好好,有時踩下條巨龍,有時磨擦下龜頭,有時挑逗下個春袋,再配合埋對黑絲,你都開始懷疑自己變成一個腳膠。Amy仲會抬高一隻腳去你個口到,你都忍唔住捉實隻腳係咁奶,仲放啲腳趾入個口到啜。

Amy都好享受俾你係咁奶對腳,一邊俾你奶,一邊開始捽碟。Amy今日著咗條紫色嘅lace底褲,佢捽碟嘅時候啲淫水慢慢流出嚟,條底褲中間慢慢變得愈嚟愈深色,Amy塊面都愈嚟愈紅,佢都不自覺地發出咗幾聲嬌喘。

下一步,你決定:
A. 著返條褲,叫Amy自重啲
B. 幫Amy奶
C. 捉住Amy對腳幫你打飛機
D. 讀者自訂

(今次會採用最高正評數嘅回覆)

啱啱出咗 希望你鍾意
A. 著返條褲,叫Amy自重啲
B. 幫Amy奶
C. 捉住Amy對腳幫你打飛機
B
A請自種
B奶
B
D. 老實同amy 講自己其實全程都拍緊片,唔想流出就要聽晒你話
拍定片證明條女自願廢事俾佢metoo
D. 威脅佢要佢做聽命於你主人
D. 叫佢自重 然後自己打飛機
D. 突然醒起條八婆係臭雞 火遮眼搵左硬物重擊咗佢個頭一下
D. 聽到開門聲攬住Amy 捐入枱底,然後奇蹟插入
B
D:開IG直播,比全世界既人知Amy對腳有幾淫,後來比AV星探發掘做AV女優
係幾過癮
痴線,大家明明想睇主角點死,做乜咁益佢
D.叫Amy係台底含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞