[互動故] 社畜模擬器

378 回覆
96 Like 5 Dislike
D
A
食飽之後,你就搭的士返你嘅半山豪宅。其實你早幾年中咗六合彩頭獎,有幾千萬,但你冇同任何人講,淨係同屋企人話想搬出去住。你同屋企人嘅關係不嬲都麻麻地,你話想搬出去住佢哋都冇講啲咩,連問你地址都冇。可能咁樣仲舒服啲,你估到佢哋知你有咁多錢一定會問你攞錢,所以你都冇主動同佢哋講自己住邊,只係得閒返屋企食飯,同佢哋自己仲未死。

而你都繼續做個文員仔,唔求升職加人工,只求搵啲嘢做打發時間,低調生活。經過今日嘅打飛機事件,你都諗緊好唔好辭職,搵過份新工,以免日日返工都俾人笑。

你返到屋企之後,你決定:

A. 打飛機
B. 食埋啱啱啲炸雞
C. 打辭職信
D. 上交友App識女仔
A
飲飽思淫慾,食飽返到屋企緊係要打多次飛機先完美。你間豪宅除咗有幾間房之外,仲有個露台對住個無敵大海景。

打飛機緊係要搵個靚地方打,你決定:

A. 去廁所打飛機
B. 去露台對住個海打飛機
C. 入睡房打飛機
D. 入廚房打飛機
b
打飛機模擬器
滿足晒連登仔d性幻想
結局應該係打飛機死
住半山得返3500蚊咩玩法
B
B
既然屋企有個咁靚嘅海景,你覺得唔對住嚟打飛機就嘥晒,加上住開豪宅嘅你晏晝要屈喺公司個廁所打飛機都好唔舒服,所以你決定去露台對住個無敵大海景打飛機,心諗咁夜應該冇人見到掛,順便可以將今日唔開心嘅情緒射曬出嚟!

你今次記得幫個無線耳機叉電,仲開咗條wetube片試一試個耳機先,你肯定個耳機冇問題先開av 出嚟睇。果然個耳機音質好好,雖然冇4D環迴立體聲,但聽落都好有層次感,你聽得出女優呻吟時嘅抑揚頓挫,感受到佢俾男優抽插時嘅情感,愉悅中帶一點兒失落,每一下好似都嫌棄緊個男優插得唔夠大力,你每一刻都幻想緊自己變成個男優,可以大大力咁插到個女優高潮。

重點係個耳機隔音效果一流,你完全聽唔到周圍嘅環境聲,可以完全沉醉於套av 之中。你隻手上下加速咁chok你條巨龍,你仲合埋眼享受,不時前後咁搖自己條腰,當正自己屌緊個女優咁。

當個男優射嘅時候,你都差唔多時間想射,你全神貫注,將注意力集中喺龜頭,之後奮力一射!

「啊!」

雖然你幾個鐘頭之前先射完,但依家射出嚟嘅量都唔少,仲射得好遠,有一撻仲射出咗露台,希望冇人會俾你撻精液祝福。

當你除低耳機,打算入屋清理下嘅時候,發現其他露台好多人起哄影緊你,你心諗仆街了,即刻拉低窗簾衝入廁所。由於你個耳機隔音功能太好,其他人見到你打飛機起哄尖叫嘅時候你都聽唔到,搞到成個過程比人影低晒仲放埋上討論區。

「突發!有人喺露台打飛機」

你見到依個po,你會:

A. 咩都唔理,直接瞓覺
B. 留言「你點影的」
C. 留言警告樓主你會報警
D. 借刀放你仇家嘅資料上去
B
A
D
D
D
B
D
你見到個po,就留言「你點影的」,啲人見到你個留言,就起曬哄。

「係喎,你點影的」
「你影得出嚟啫係你都住豪宅啦」
「我哋蓮燈仔最唔鍾意有錢人,推到層主收皮」

你依個留言好成功咁將焦點轉移去其他人身上,冇人繼續討論你,仲有啲人話你活出真我,無懼世俗眼光,但拍片嗰個係陰濕小人。你見到咁,心情都好返少少,之後就去咗瞓覺,結束多災多難嘅一日。

——————————
一朝起身,今日係星期六,你決定:

A. 返公司OT
B. 叫鐘點姐姐上嚟執屋
C. 去觀塘搵收銀妹妹
D. 去深水埗搵Yoyo
主角狀態:
----------------
??:??
??:??
心情:0 (+5)

親密度:
收銀妹妹:1
鐘點姐姐:0
Yoyo:??
有道理所以俾咗一百萬主角
A
C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞