[互動故] 社畜模擬器

378 回覆
96 Like 5 Dislike
c
A
反正今日都冇咩好做,不如就返公司做下嘢打發下時間,手頭上仲有幾份文件要處理,同埋今日星期六,應該唔會有人返公司,冇人會笑你係不舉男。

你返到公司,發現有位同事都返咗嚟,佢會係:

A. 黑絲短裙女同事
B. 四十歲嘅女上司
C. 靚仔大隻男同事
D. 油頭格仔衫毒撚
如果樓主下篇文開始轉用投票好唔好

唔好
A
屌,樓上咁快
搶好似好玩啲
想屌黑絲短裙女同事
想同油頭毒撚互含
搶好玩d
AGREE
你喺公司門口就聞到一陣濃烈嘅香水味,你知道一定係靚女同事Amy返咗嚟。Amy眼大大,鼻高高,個樣有啲似混血兒,佢雖然心口冇咩肉,但勝在身材高挑,有一對42吋長腿,再加上佢成日著黑絲短裙加高踭鞋,每次一彎腰,翹高個pat pat斟水,裙下春光就若隱若現,所以身邊成日有一班狗公同事圍喺佢身邊,都唔知佢係咪特登咁做。

你返到公司嘅時候Amy咁啱就行緊去茶水間,你哋互相say咗個hi,你仲見到Amy嘴角喵起,忍笑忍得好辛苦,相信佢應該都知道你尋日嗰單嘢。

你返到埋位之後,你決定:

A. 認真做嘢
B. 去茶水間
C. 去Amy個位
D. 去老細房
見到投票同回覆雙方意見都一半半,樓主最後決定暫時繼續用第一個回覆做標準
c
c
LM
你趁Amy仲係茶水間沖咖啡嘅時候偷偷地去咗佢個位,你決定:

A. 幫Amy做好啲report
B. 打開Amy個櫃桶
C. 偷睇佢部電腦
D. 偷聞佢枱底對高踭鞋
A
雖然Amy入職耐過你,但工作能力都係好一般,做一份幾頁紙嘅report可能都要大半個月先做得完。以前個男上司都係隻眼開隻眼閉,淨係俾啲簡單嘅嘢佢做,但依家嚟咗個中女上司就冇依枝歌仔唱啦。

個中女上司好似睇Amy唔順眼咁,成日都將Amy啲report彈回頭,叫佢重新做過,一時又話依樣,一時又話嗰樣咁,搞到Amy張枱啲files多到成座山咁高,難怪今日星期六佢都要返嚟OT。

你見到佢咁慘,又見自己手頭上有冇咩重要嘢做緊,就主動搵Amy問有冇嘢可以幫到佢。Amy一開始聽到都有啲愕然,話自己做返就得,但有兵主動送上門喎,講多兩講佢都俾咗幾份files你做。

你攞咗啲files返自己個位到,好認真咁幫佢做,但做做下發現有張相跌咗出嚟,嗰張相係:

A. Amy 同屋企人嘅合照
B. Amy嘅裸照
C. 超聲波圖
D. 冇露樣嘅黑絲短裙高踭鞋相
B
遲下可以對住Amy嘅裸照打飛機
打飛機simulator
你攞起張相一睇,發現原來係Amy嘅裸照,張相入面嘅Amy 對腳M字咁打開坐喺張床上面,但用左手遮住咗佢嘅小穴,你隱隱約約見到Amy嘅陰毛好茂盛,啲人成日話體毛多性慾強,依句說話可能都有啲道理。

張相入面嘅Amy隻右手放咗喺對波上面遮住兩粒乳暈,Amy對波唔算太大,你目測應該得A cup,相入面佢塊面紅晒,仲合埋咗對眼,好似好享受咁。雖然你一直都覺得Amy雞味濃,但都估唔到佢會影埋依啲相,仲要依家都2022年,手機影相咁方便,點解仲要特登曬張相出嚟呢?

你心入面有十萬個迷團,你一時之間都消化唔到咁多資訊,依一刻,你決定:

A. 將張相夾返喺份文件到
B. 偷偷收埋張相
C. 攞過去問Amy點解有依張相
D. 影低張相放上網
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞