[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(26) 虎盡甘來

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
老屎忽回坑, lm先
終於有volt prime 可以試下單機夜靈

等於送個slot位,新手就慳返時間
slot位wfc

又要等一日先有新玩具了

btw宜家賞金捉天使有bug,自己睇路

可以再hea d

https://www.youtube.com/watch?v=6YEl8WFK2YA

自從比騰訊收購完真係越嚟越失望

玩左七年,睇住啲中國人入侵慢慢走下岥,1場3隻Wukong幾百Ping,幾段就渣住Kuva Tenet入Zariman炸圖,交易頻一堆簡體字扮台灣人呃錢,New war又係極度失望,啲活動又重重復復,出埋啲天使翼幻紋整到中國手機Game咁,平衡又差,新Warframe又廢又柒,但又唔捨得隻Game

自從比騰訊收購完真係越嚟越失望

玩左七年,睇住啲中國人入侵慢慢走下岥,1場3隻Wukong幾百Ping,幾段就渣住Kuva TenetZarr 入Zariman炸圖,交易頻一堆簡體字扮台灣人呃錢,New war又係極度失望,啲活動又重重復復,出埋啲天使翼幻紋整到中國手機Game咁,平衡又差,新Warframe又廢又柒,但又唔捨得隻Game

打lich都有人用把kuva zarr 9炸
仲有邊個會用啲普通槍打,我依家連secobdary都唔帶了
呢樣真
如果新手唔係要farm focus, 副武以家既存在感真係接近零
我都係kuva鳩炸一份子,不過係ogris
俾支那食咗之後真係1年hea過1年
無錯係keep住有新嘢出但係係為出而出
設計係了無新意
我玩ps就比較少遇到支那人,間中都會有,比率就應該少過pc
trade chat就用開英文所以殘體字與我無關
最後就係keep住零課既玩家,繼續享受免費game
終於都可以推完呢個post
又要喺呢度感謝各位tenno仲鬥爭緊對呢隻驚不離不棄
慢慢長路
大家努力
漫漫
歡迎各位tenno隨時回巢
有緣再會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞