[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(26) 虎盡甘來

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(25)NEW WAR COMIN TO TOWN
https://lih.kg/vhpNCzX
船員肝到淨3把kuva/tenet
屌你老母 DE
食屎啦你
其實你仲差幾多
差幾多上30?
依家28差一萬上29
升埋嗰幾把即係仲有幾篤屎要踩落去
都有十把prime左右未有,可以買哂返黎
Fortuna有兩款雀未整
Deimos有兩款狗可以整,之後可以去搵埋未有既兩貓一狗
船有4個level10未升
四隻普通frame未升
Foutuna有兩支amp可以整
三把zaw未整
四款kitgun未升

升完kuva武之後反而應該好快30
deimos有隻狗又係地獄嚟
Deimos啲野全部擺最後先理
唔想打佢地啲野

仲有好多archgun Archwing 同melee未升
30真係好快
只要我搞掂啲kuva tenet....
仲有兩塊滑板
arcgun都可以升嚟玩下既
kuva grattler意外地大範圍兼打穿牆
高達嗰碌mausolon又係唔錯
插埋個件平時拎出嚟用都幾好
應該會常駐Kuva Ayanga
因為把野打一返黎就58%火
個人認為木星sp生存最快,ESO都慢
用埋加速nova啲經成個mon都係
之前有位巴打話打rj快我都R頭
你speed nova最後兩分鐘點頂
定係你公開撚
公開唔係討論範圍內
只要唔係24/7work既野都唔計
我通常去啲ai打唔到你既位掛埋個2分鐘算
我有雙經,一把做到3分鐘滿,2把以上就一定要2場,通常3樣以上組隊算
其實好奇怪,留意過solo既經仲多過組隊,唔知係網絡 delay問題定點,solo啲怪好似係多啲,係相同既時間下solo會多小小,有錯勿插
教條執刑 型到仆街,中二病患者必帶,扑地下會有C族字飛出黎
睇嚟你已經中晒毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞