[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(26) 虎盡甘來

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

180p抵玩到爛
tetra都係垃圾桶見
一日有stahlta喺到
一日都唔會用到佢

envoy個回彈問題仲衰過bramma
Stahlta先係垃圾桶見, Charge你老味shot
Tetra多又多你一隻屬, 傷又高你一大節
你可以返去慢慢叉

Bramma宇宙最垃圾, 會打到冇彈已經係個大問題, 仲要飛得慢+唔準, 仲要拉弓
Envoy唔用個時近戰一下就回彈,彈匣大備彈多到唔洗用轉彈mod, 勁一千倍
tonkor真係有少少想走去洗張riven
zarr真係乞求de你俾個skin我好唔撚好
講真如果唔係zarr咁柒,我都會用
Tonkor洗張MS CD CC/D真係屌打眾生
zarr 咪有世一新年skin
bramma打到冇彈係你問題
箭彈個投物線已經好易睇中邊 仲要有得比你手動引爆

Tetra 個殘彈數咁shit冇人會用
Envoy 要成日轉近戰砍
咁我轉用戰刃+手槍算鳩數啦
仲慢慢換搵自己笨咩
用得主武就係唔想用近戰
同埋stahlta一個skin屌打晒上面全部武器
Bramma一定唔係人問題, 轉彈淨係一粒一粒回
係啲怪唔密既位又冇彈
見唔到怪想射遠處牆估怪spawn又唔得
鳩射又唔得
玩warframe2022年唔瞄準先係好槍
仲要唔食拳套mod
垃圾武

Tetra有裝Prime換彈唔會有殘彈問題, 只係你肯唔肯升張野姐目前有Riven單發最高(非launcher)爆炸傷係Tetra, 不過都希望冇人用因為想佢升Dispo
Envoy除咗近戰砍你仲可以用Gauss同Harrow, 換彈完全唔係問題, 我自己係玩依兩隻先用Envoy
唉屌、唔小心吉左把毒屬循環離子槍
拎到個幻紋
C族
C族剩係拎到隻狗、g佬個個咩復仇火焰好樣衰
2個族既幻紋天同地比
不知不覺升左legendary2
想搵人一齊玩 打下relic
id: maverick6604 (pc)
如果有香港clan 請invite埋我
我聽日就開始刷
Btw佢地啲狗好好抽好鬼難打
今晚add
佢地啲狗仲煩過隻巫妖
我用犀牛、2技成萬甲1秒無左唔知中咗咩技
拆buff掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞