[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(26) 虎盡甘來

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
呢隻GAME真係好好玩,但係棄左8年,而家都唔知出到乜野進度,想玩返但係好似變左由零開始咁
垃圾又講唔上 玩得下 但係個gimmick唔算好吸引 單發槍爆頭變火神炮 兩把都係咁
其實隻驚就係唔洗追進度先好
你依加應該解返主線先
屌佢老母,刷左成日都係無bp
整緊第2套收咗工了
不過唔知呢個閪圖駛唔駛打sp版
差d電槍bp,已經識背邊d位有毛執
咁撚仆街,差在臨尾個下無bug到

果然warframe最佳樂趣係搵bug
我成日都係搵完之後,係附近見到呢d提示,然後指返我去頭先個位
d 新武器parts 真係放棄 難刷到on9, 浪費生命
刷完2套甲已經好理性地走去用50%券買嗰2套垃圾
rotation C真係刷都費撚事
刷連崩順便拎專精幾好

咩機率
只可以講句加油
啱呀, 比錢買時間,
分分鐘仲抵過你去用運氣黎刷呢D十世唔出嘅parts
嘩屌
夕憶兩個c輪差幾多鉑
連崩15鉑 決戰100
決戰打長少少d就差咁遠

唔打連崩了 好在只係打左一場
急/真係鍾意把野/有時間先好刷 當然負擔到就買最好
反之等佢改把啦
新出既野 一係就難刷到on9一係就得個殼成埋bug完全玩唔到 岩岩出呢個新點頭兩日大家都感受到 淨係接任卡電梯都玩兩個鍾
至於新武器 情況就好似之前大使咁 刷56個鍾生存都刷唔到
一更新5分鐘刷齊
宜家lee個version,邊個amp組合最好?

又要刷夜靈碎片升學派
有人話775
不過data update到今年2月
依家唔係把把都咁勁咩
有m專就得,但我未開始練

m 專開1技...是但一把都秒到void angle
想問下單人推Steelpath有冇咩快方法
用緊Mirage + Bramma 有啲脆,一個人打攔截防禦差D輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞