[Thank you agent Rafa] 阿仙奴 對 利物浦 1

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
車咁多年都係4231
好似佢黎之前我睇咁多年都未見過3中堅
咁個個教頭都唔同教法架啦
燈力驚人
三中堅天然老鼠拉龜
即食型領隊
隊隊波都教得唔耐
不過老實講如果佢去獌,獌狗應該會勁過依家隊熱狗
講真干地可以用摩西斯拎英超 已經封神
8歲伊朗美斯
FSG: hi I hope you’re doing well.

Raph: you too. I know u are gonna make a bid for me.

FSG: what are you talking about? we are here telling you we will not, ok?

Raph: &&$?&@^%%#~
他會後悔一生的
Raph:
今晚要做真利
Fsg: dont talk about money
join us, now or never
專登sl做真利
出局應該會反枱
Speak俾佢地知唔會買
買拉係咪沙拿走硬
唔覺佢會肯做沙後備
但睇蘭歷克教一排已經就兵變,干地果種操法,對獌班大帝黎講,應該都會出事,幾場唔洗就兵變
個twitter 9upper就算啦
佢橫掂都係教完今季教唔教得掂都會走去做director架啦但係得罪左佢分分鐘冇運行
干真係差一個機會覺得
原本車係最好既選擇
個種紀律真係為3中堅而設
比marina搞彎左
要lkk sandro
比mola達 emerson比佢
好似仲有飲水?
講真我係油王一定炒撚左marina要干地
飲水係干地想要既marina最過分都係塞mola達比佢,emerson同zappacosta 都係啲plan z求鳩其塞住佢把口,都幾過份。最過份都係賣matic,本身干地想matic留隊繼續同kanye一齊踢中場,baka就做後備慢慢接班,點知西女人直接賣左matic焗baka即刻接班,結果baka咁就玩壞左
好似唔係director,係consultant
干真係差一個機會覺得
原本車係最好既選擇
個種紀律真係為3中堅而設
比marina搞彎左
要lkk sandro
比mola達 emerson比佢
好似仲有飲水?
講真我係油王一定炒撚左marina要干地
飲水係干地想要既marina過份既係塞mola達比佢,emerson同zappacosta 都係啲plan z求鳩其塞住佢把口,都幾過份。最過份都係賣matic,本身干地想matic留隊繼續同kante一齊踢中場,baka就做後備慢慢接班,點知西女人直接賣左matic焗baka即刻接班,結果baka咁就玩壞左
有實權既consultant 同director差唔多啦
邊有consultant可以欽點下一手教頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞