[Thank you agent Rafa] 阿仙奴 對 利物浦 1

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
正苦撚完班公務員咪大公司都即刻唔跟
【應該出番艾利臣】

加歷查認為黎到盃賽四強應該要強陣全力爭標。

「黎到四強,正選門將必須上陣。艾利臣今場(四強首回合)被派上陣或多或少係因為佢近期比賽唔多,否則基利赫會繼續正選,對我黎講並唔太同意。」

「當打入四強,正選門將應該上陣,唔明白點解仲要出二號門將。我明白較早階段可以俾副選踢吓,俾機會佢參與及提升狀態,或者至少令佢地會開心。但黎到盃賽尾段,就要認真應付,最重要唔係令球員覺得開心,反而係要為球會榮譽而戰,及令支持者開心。」

「我寧願艾利臣踢晒兩場四強戰,假如順利入埋決賽,佢更加要上陣,不過我估計最終唔會發生。」

https://punditarena.com/football/james-fenton/jamie-carragher-caoimhin-kelleher-carabao-cup-final/

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

炒麵已成condom
干地聯賽有冇咁撚勁 應該拎埋前四
干地有料㗎
高普對佢勝出率唔高
https://www.skysports.com/football/news/11670/12520116/fa-aware-of-alleged-yellow-card-shown-to-arsenal-player-concerning-suspicious-betting-patterns
阿狗俾人查了,唔知今次佢地會唔會又未審先判?一口咬定一定身有屎!
回力鏢嚟得好快
唉 fa又玩針對
我地馬撚黎架喎
Siu 4
馬撚就是柒
fa 而家查你地喎 唔屌自己隊波賭波既喂
咁出炒麵我都ok既又唔係話太差
撲12m仲可能好過AB
正路諗法
好過啲左膠思想 要比班青年軍踢埋落去咁
今晚輸咗嘅話 一定比班馬撚爆閘
好撚慘踢到4 強決賽俾正選搶功勞
贏輸都爆架啦
我覺得出曬青年軍算啦 依家班正選咪又係贏唔到
尤其係條中場真係冇眼睇

Vvd又冇心機踢依啲19盃仔 最多隻閘同中堅咪俾森美卡斯同konate玩下
清無改錯名
今晚係咪無直播?
放心
贏左都會
Gchi fried noodles
熱狗高分過我哋
有啲淆
Cls 賽程
熱只踢19場
而軌就23場

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞