[Thank you agent Rafa] 阿仙奴 對 利物浦 1

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Villa玩開英人為主
本地大牌唔會去啦
啱啱開心睇波嗰時係奧拉利教
嗰時都算上游份子㗎
[img]圖片網址[/img]
一有呢樣野已經開始
季尾係fa
要利唔失分同時鏝失分
飛機盃決賽好似2月尾
之前有聽過好似上季咁季尾先踢,睇返賽程原來係27/2踢
今晚做假利算
上面咪有
前面真係好撚好J
後面廢到
依家睇返咁都差少少冠軍算係咁
鏝迷心諗:

咁嘅聯賽真係得啖笑,
講真同宣布衛冕冠軍有咩分別
令我哋totally no mood to 捱夜睇囉
……….

比啲咁嘅對手鏝is侮辱哈
兩個中堅同龍
換咗一定可衝冠
無換都有衝冠呀失敗喳嘛
feel到今晚又比人爆
潛了
唔係聽晚踢咩
假利
今晚?
唔信你問吓比Ching
【同門神sss共事係正】

基利赫表示受惠於門將間緊密關係,令佢顯著成長。

「利記擁有一個好好嘅環境去學習及進步,呢度有齊有經驗嘅教練及門將。」

「我地有艾利臣,其中一個世界級嘅門將,仲有阿祖安充滿經驗,佢地的確幫到我及其他年青門將。」

「能夠每一日同艾利臣操練,已經係好事,單單觀察都足以將自我水平提升,佢嘅技術及冷靜都係好好嘅示範。艾利臣嘅位置感非常好,佢將一啲其他門將可能覺得困難嘅撲救變得輕而易舉。處理來球亦做得好好,其他門將可能會將射門打走,而佢就可以接實。當我需要任何幫助,只要一開聲,佢就樂意幫忙。」

「泰法路為巴西贏得世界盃時我都未出世,但作為一個門將,就一定有聽過佢個大名。當知道佢要加入我地時,絕對係一個鼓舞。能夠同佢共事令人興奮,佢實在太好。」

「泰法路係史上一個傳奇門神,有機會跟佢學習簡直一流。」

https://www.bbc.com/sport/football/60022540

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
官方網站: 2022 Jan 20 Thurs 1945 (UK)
利po官方係比ching
以佢嘅schedule 為準
剪左頭髮幾好睇 btw how about model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞