[Thank you agent Rafa] 阿仙奴 對 利物浦 1

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
講到有份比錢咁
仲有老母咪冇續到 講到個個都叫你續咁
FSG :最好淨係獎金
利每年目標都係下季踢到歐聯 有冇盃 根本Fsg 唔care
最緊要有錢買遊艇就可以
Any bb love John W Henry?
比個唐辛你頂沙拿
I’m gonna fuck his wife instead
痴線沙拿根本係值呢個人工冇得唔續 呢啲人都唔係企係球隊成績出發
只要你話要加人工就係貪錢
點解啲股東唔呢世攞15ak 就算
❗️𝗥𝗘𝗣𝗢𝗥𝗧𝗦: Roberto Firmino is the subject of interest from Barcelona and Liverpool are said to be be 'willing to sell' the 30-year old striker if they receive a bid of around £17m+.

Source: El Nacional 🇪🇸🗞
17M....
分10年還?
窮豪門
Siu 4
El Nacional係西媒tier 5 source嚟
我預左到2046都冇下次英超
無錢咪賣盤囉屌你老母
老實講
我哋球會不嬲都係歡迎啲有心踢嘅球員
因為爭個少少錢唔肯續約,你都諗到佢有冇熱誠代表我哋球會啦
Ynwa呀

ox JONES LI D就有火 仲識為球會著想 未來鋒線希望
冇沙拿
我哋仲有南野 origi mane firmino jota
仲有elliott gordon

有高普喺度,佢最擅長幫球員升級
我哋並唔需要一級球員,we make stars
買拉芬拿小妹幫你含撚啦好嘛
老實講,如果續唔到水貨
呢度好多人都棄利啦
睇黎把撚咩,隊波都冇心去贏
高普走埋更加多人走添呀
講真 人腳一定夠
要砌夠13+1可以落場踢唔係啲人諗到咁困難
No one is bigger than the club
嗰班人唔識咩叫ynwa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞