CRO財困揮手區(6)

981 回覆
15 Like 1 Dislike
倒升
係咪渣隻D VVS之後就會有tonic airdrop
跌到幾時
跌到你無聲絕叫
VVS都好伏, 一直跌, 收左息同冇收冇分別
今日見佢平平地 入左1萬玩玩
等上1蚊啦

Pseudo market neutral 挖礦好屈機 加埋佢咁deflationary 一定爆到傻
請教下各位巴打
新手啱啱入咗Jade Green
VISA卡過咗28910蚊,即係啱啱好夠SGD500開卡(8222個CRO)
但質押嗰度細字宜家顯示係$28266
點解會有呢個差額?
真係唔明努力學緊

但我睇總數$29285,VISA入金比咗$28910加番$200推薦,又好似啱數,求解答
咁其實我應該睇邊度先啱,唔好嫌我低能thx
咁岩宜家隻幣升緊先補返條數
因為本身係佢呢到買幣 食水勁深
你入金$28910 佢唔會比足價值28910既cro你
正解,買完cro就會瞓唔著教
你坐左兩日監
見Cro 弱咗成個月 今日先強返先更新下啲新聞
最負既新聞都唔插仲要突破
係時候加注
已經冇錢加 揸緊其他coin
轉allin cro
唔all in 單coin
依家最重貨有ftm avax
Following the 17th of Jan security incident, we are sharing our findings below, together with enhancements we’ve made to our security infrastructure and the introduction of the Worldwide Account Protection Program.

https://crypto.com/product-news/crypto-com-security-report-next-steps
TLDR: CDC 平時幾粒粒鐘先withdraw 到嘅機制成功保護到用戶免受hacker 傷害
跌到冇底
0底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞