CRO財困揮手區(6)

981 回覆
15 Like 1 Dislike
玩得defi 就一定係有風險,crypto 就係咁 至少mmf 揾咁多audit 睇自己個dex, 班友又有心整,叫做心安理得多d
fomo 5000 Cro 買咗一隻mmt
Welcome to the family 巴打,到時慢慢shake

唔知有幾多Mad收呢
知道,請問巴打有幾張呀?
想請教下各位巴打
我個defi wallet 明明有千幾CRO
但點解想stake 個時淨係比我stake 99 個?
睇返你d cro 係cro chain 定cronos chain
巴打我唔係太識用,我要點樣check
入cronos 幣,入到去最上有㩒入去睇d cro 係邊,係cro 就係主介面做bridge 過返去

再次重申,你乜都唔識嘅話玩defi 好危險,建議做一做功課先
傳mmf 上CEX喎
TG group有圖咋,似係CDC
MMB 係咁俾大戶掃貨
mmf 起勢爆緊上去
好似井係mmf成交都高過vvs
vvs 太不思進取,搶盡先機都搞到屎咁,又慢又無新意,個個叫佢burn 又唔burn token, 揸住成手vvs 都無撚用 我好彩係用cro-eth 做lp, 直接買vvs 既好多都蝕
我都蝕住轉咗去mmf
其實而家玩crono chain 嘅人都仲係好少,等佢再多d人識嘅話,MMB MMT 同其他coin都可以再升上去。而家係唔希望條 dev team 有乜出錯,繼續創新就OK , 會繼續SH
有冇ching知點解用張卡黎碌netflix佢會話
「根據您的銀行資訊,這張卡片可能餘額過低。若要繼續,請新增卡片。」
明明張卡入面有100SGD

同埋想問下d錢入咗crypto.com信用卡之後
仲有冇得換返做CRO或者其他幣擺返落wallet?
定要去返買幣果度登記返呢張卡落去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞