CRO財困揮手區(6)

981 回覆
15 Like 1 Dislike
點解你合eth/cro pair都唔合usdc/cro pair
usdc cro apr高好多
我意思係你可以係tectonic 抵押eth借usdc同cro來pair
我係咁玩
主要係tectonic依家係負利率
借錢佢送返利息比你
安全margin就50%apr左右
未借過息,等我都研究吓先
巴打可以講多少少嗎?我有少少挖返嚟嘅eth, 閒放咗喺度,好浪費,有乜好做?
如果啱啱開始做月供,究竟供cro好唔好
我見ftx嗰啲中心crypto好似唔升唔跌咁
想問各位師兄 住址證明一定要hard copy再scan? 我見verify唔到 因為我對電腦scan
屌佢老母vvs 佢一出已經買蝕到仆街一路溝一路跌
宜家轉曬mmf
佢出閪痴線係出locking period, 比人笑柒佢,鎖四年apr 得2xx%, mmf 活期隨時解乜都得,唔知佢憑乜野去咁做,越來越撚伏,真心垃圾黎

https://twitter.com/vvs_finance/status/1509838692172525573?s=21&t=FDdT5KfVYhgnYsNlsrn0Ug
整嚟淨係想諗點整到d人賣唔到都無諗點進步整好d等多d人入個community痴撚線

真係very very scam
高風險的
同埋要計數
我另外一個玩法係借cro 然後賣一半做dark放係darkcrypto farm
dark technically peg cro所以一般情況下唔會有il
唔知佢班友太廢定點,igo 搞咁多得一間合作,其他乜都無出,token 又多又唔burn, 又無utility , 仲放係defi scam 人,比張好牌都唔識用,比mmf 搶埋做龍頭,人地就真係搞madverse, vvs 仲柒下柒下on99 咁,好快stake 係vvs 既都會走埋過mmf, 個勢太強, 上cdc exchange, 係外國用cdc 仲可以玩佢supercharge, stake cro earn mmf, 分分鍾mmf 上埋兩蚊先,vvs 都仲係000000.幾 我都數唔到了
vvs 係cro官方,知乜事啦
其實唔算係官方,只係其中一個co founder 間公司有投資入去,開頭我都以為親生仔大哂,defi default 賣哂人情比大家方便stake, 點知垃圾就係垃圾,相形見絀

好似以前啲垃圾皇帝,世襲制,扶植垃圾上位到最後都係冇用

所以cdc 自己都醒,mmf 起飛就幫埋手搞大佢,咁都合理,mmf 係真係推動緊成條chain 發展,vvs 純粹想呃9 人入去lock 入vault 再繼續scam 你
開左成年都未用卡攞過錢
想問紫卡限800 係計美金定波紙
官網寫usd 但見app寫S$800
應該係計波紙
係,過左四千幾港幣就會收錢
唔係好熟CRO,想問吓間公司嘅實際營收係喺邊度嚟?點解可以支撐到佢做咁大型嘅campaign?最近見到佢喺世界盃落廣告
佢有條chain同間exchange
仲有你d錢
淨係做莊拉盤殺盤都夠哂賺 最簡單 上年宣布burn coin 你覺得佢會唔會冇係底做定貨 burn token簡直係俾莊家合法做manipulation 其他明眼既 例如 spread大到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞