CRO財困揮手區(6)

981 回覆
15 Like 1 Dislike
無錯
你當每個月每廿幾粒cro 回贈
咁如果佢升值 你都回本
明白🙏
入定一千蚊落去
夠你扣一年
有冇睇清楚係咪phishing email
其實係我未入$
有無ching 有玩xVVS?
搵唔到喎巴打
YOLO咗4年嗰個

Thanks 原來要 link 去第二個app
有kyc
可能捉到
用cronos 要kyc 第一次聽
rug pull個project比mmf kyc左
個Lead dev 走佬,但條team d 人仲係度同緊mmf 一齊handle, 另外已經報定案比crypto.com 果d , 睇下可否suspend 左佢address 唔比佢trade
咩意思 mmf 又關kyc事
正常rug pull 完攞咗啲幣 夠小心 再用tornado cash 洗白哂啲錢 根本冇人捉倒
kyc呢個係mmf 自己同launchpad partnership deal 既方法,其實好事黎,至少trace 到咩料
trace倒 佢可能出金難啲 但其實都唔會trade 唔倒 如果crypto.com 用唔倒 可以用Dex 唔得可幾bridge 去另一條鏈trade
想問下送個200cro係咪唔可以send去cro 個defi wallet
有transaction fee. 要留少少
過100粒都唔比
- 入錢方法2 (平民版): crypto 轉BUSD -> 射BUSD 去CDC app (0 gas fee) -> BUSD 係CDC app 轉USDC (1:1 轉換), USDC 買CRO 或轉Visa card 的Fiat currency (e.g. SGD/GBP)*

想問下我依家有100 BUSD係DeFi BEP20
依家唔知點解轉唔到USDC 出左Error Message "something went wrong"
直接射去Crypto.com app又insufficient network fee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞