【I/A】守望傳說 Guardian Tales(67) 第一次合作活動x魔劍女神! 預計2月尾開始 入嚟儲石啦喂!!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今期好似難打過上次淨係過到一次最難
共鬥難打到癲
打左成粒鍾先贏夠3場
痴線今次共鬥咁難嘅,打左3場挑戰者都輸,打番大師算
共鬥 合作重要咗
要揀隊友同分工
有人要執屎同清地下道
開武器技要打晒成行

暗刀 火酒 阿伯 光天使 都幾好用
同埋尾Boss啲人成日一有QTE就開
明明可以拖長隻boss 去到0.1-0.5s先開技
起碼可以hold耐啲
自動用/去某個地方用?
另外想問下打進化石既關,而家打40lv每場跌一個公主石,咁高lv既關會唔會跌多d?
禁咖啡條bar activate

愈高關 機率愈高
正確嚟講 夠5個咖啡條bar會有粒咖啡豆出現
㩒粒咖啡豆先啱
好考合作 d 分工成日錯晒
公會招生 [金魚與兔兔]

歡迎中手 且長線玩家入會

每日要齊三刀 2日冇上線就踢
新手會長玩 但要24小時後先入到 入唔入得?
快啲升角色
刷低lv進化石關係一件好唔抵嘅事
果d 人唔知係咪少打討伐
我火酒800萬傷都係輸
每日已經唔夠心心用
遲吓開埋守望農場唔知點搞
個人主義出技刷到傷害
即係你打得唔夠多傷
街場都係睇彩數 睇吓隊友鳩唔鳩
識分工識開技已經差好遠
可能用黎加多d心心
依家先知打公會戰要升好3隊嚟打
冇得重複用
加油 慢慢升
其實有咩角優先升
勇者嘅劇情角實唔實用?

有無ching 可以指點下羅馬點排陣
打到呢個位贏唔到, 隊野就咁跟排名砌
公主用大地, 土羊用熊貓,土鹿用牛頭, 土伯應該用魔鏡定大地好d?
周邊應該用咩? 我得d 4 星無練既屬攻, 有2 件無練既3 星石像
就咁公主排頭位中間, 跟住3 隻最後面
試過跟人砌土伯 公主 mk99 光天, 就算數字上高過佢地,都係贏唔到, 希望指點下
#3有角色簡介 有*都值得升
優先升主控角 然後睇組隊方向升
【攻略】守望傳說攻略全集(第八章羅馬篇)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=14574
巴哈有個好詳盡嘅說明

土伯飾用鏡飾就12%CD 有機會贏出技快啲
用大地就持續力高啲

周邊 坦用微笑 奶用老虎機 輸出用雙子
但未升滿Lv+5星 用返屬性20%

擺位就好難講 場場對手擺法唔同 要調整
55波 64波果啲輸咗唔好洗走佢 執位再挑機
睇下調整完個分別 睇多幾次大概知點擺最有利
https://youtu.be/IpbSyrVSA8Y
呢個係韓仔詳細解釋羅馬 有興趣可以睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞