【I/A】守望傳說 Guardian Tales(67) 第一次合作活動x魔劍女神! 預計2月尾開始 入嚟儲石啦喂!!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁保底抽邊個pool好
今天告佈既? 咁突然 想抽下博一博
係邊度見到 佛心到
fb個官方page
暗坦同火補 打高難度任用得著
土弓 遠程討伐打工仔,所有遠戰隊都入到

任君選擇
土弓火補暗坦我都冇
有冇得體檢幫我揀個優先
冇野岩都係skip留石
正到,可以直接拎土弓專 好彩有付費鑽剩,佛心公司
討伐向 土弓-》暗坦-〉火補
PvP pve 向 暗土-》火補-〉土弓。

土弓,除左討伐 做工具人之外,都無場合用得著。

暗坦, PVP 玩攞第一位玩傳統加攻箱玩法,羅馬近期出現返,卡瑪都用到,特別係見到BB槍男主另外 打高層天梯就會用得著

火補, 有必要時就用,不過都係主線任,卡羅依啲。

視乎你想點玩啦
冇咪課補充返
3隻定位都好尷尬咁
我理解係保底出專武,唔係指定專武。
祝你中到呀
無知一問 咁暗坦有咩定位係公主做唔到好似差唔多咁
巴打依加有咩角/咩專? 短期目標想做咩?

如果唔係好大concern 其實真係建議留石抽限定,普通角周不時就復刻一轉,限定呢d 完左就完左
驚手痕抽其他pool出左 撞走保底
土弓池應該保底土弓掛 如果出第把真係喊出黎
如果想討伐打高分嘅既,土弓重要性明顯啲,其他兩隻就有就最好
諗住抽保底十,同埋付費每日單抽就算
暫時啊,你問我既話衝主線淨係公主同士伯連專就夠
我係有嘅
我諗長遠想衝應該係pvp同公會王?
淨低有咩角我要睇多次個box
討伐姐係公會王?
期待
土弓勁係邊?
印記獨特破防技唔會重疊, 全遠攻加成
暗坦係一個純坦輔助角,佢唔單只自己好坦,佢既5星技係將隊員提升到同佢差唔多咁坦,佢既作用係輔助其他輸出角, 大大咁提升左成隊既生存力。好似羅馬依個咁講求生存力既地方,佢重有一席位. 另外一提,佢既專武可以反傷, 當年大炮手土花, 普攻高傷既, 都係比佢反死,當時羅馬同PVP頭的100,7-8成都見到佢
無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞