【I/A】守望傳說 Guardian Tales(67) 第一次合作活動x魔劍女神! 預計2月尾開始 入嚟儲石啦喂!!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
主控公主過唔到既話 其他角色更加唔得
我記得我第10章已經刷緊80lvl左右進化石70lvl應該不是你的極限

諗下諗下
下星期日服開第10章
我應該都奶奶地野
希望allin 抽到公主唔使煩
其實正常
日服開服100日
我先岩岩升完4隻5星(1隻突爆)
所以新手慢慢打啦有時間你仲要整理下武器圖鑑果邊
武器星數升爆,開果類武器圖鑑,果類武器加乘又會勁d
我都記得以前我69lv五星夠打80lv
仲上嚟同人講
我第一次打用天使入去過咗
仲記得當時淨返10%-20%血

咁勁,今日可以試下嘅,驚3星唔到
練度夠既話鮑伯都過到
不過我估佢資源集中升緊公主 其他角dps都唔會夠秒怪 唔主控公主斷激光/空投炸彈基本上唔洗過通道
記得打惡夢拎守護者等級塔加速卷果度係最快拎到既練度加成item
其他人勁主要係武器圖鑑同埋角色覺醒個0.5%加乘,做晒就閒閒地高你15%左右,但圖鑑俾你課盡都唔係幾日解決到既問題
咁樣合作先有樂趣嘛,太易好悶
努力緊羅馬d人閑閑地都30萬攻起跳
而家長期做atm
我都之前用左成大半個月洗錢關去開武器圖鑑,利申:納米課,玩左520日
納米課應唔應該用石換體
抽返嚟嘅meta角練晒上去未先?未嘅點都要買2次體
即刻好有動力
2次即係200石?100石50體好貴
我日日買2次體
你諗吓270石(計10連)淨係可以抽一次 即係1or8粒英雄水晶 或者低機率出三星
但係你攞270石去回體力 可以刷到10次進化石
即係起碼1x粒 仲有找20石 係咪抵啲先
好似係250石買2次 你當你長遠投資 你越早投資你機體就越勁 到後面基本啲石輕鬆拎
你角色越勁 可以爬到lv好高嘅羅馬pvp合作 淨係依幾個mode閒閒哋一個星期都拎到四五千石
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=12618

其實每日任有石拎同埋每日都有2封體力信(其中一封有100石)
建議你最少每日買一次
頭先打80lv副本係過到
但做唔到3星,攻擊力硬係差啲
試左80lv,過到但3星唔到
隻game 等執笠 主線更得咁鬼慢 成日出新角但係完全唔想抽
邊個做隊長? 訓練室放mk99+主控就可以自動
如果差dps 可以考慮公主唔刷住 將主隊人上哂4星開組隊攻buff先先
放左公主加公主專都係3星唔到
轉99會唔會太脆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞