【I/A】守望傳說 Guardian Tales(67) 第一次合作活動x魔劍女神! 預計2月尾開始 入嚟儲石啦喂!!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
日服pv好好睇個胃又開始痛
唔留喇有石就go
仲有兩期pool先到 希望唔會俾人呃哂d石石
高里就有水母腦袋嘅,
但劍術高強,使用家傳之寶光之劍。
(光之劍原本為黑色世界嘅武器,
不知為何流落到主角群身處嘅赤色世界)

傑洛士為魔族,
赤眼魔王五心腹獸王嘅獸神官,
擁有憑一己之力收龍族主力部隊皮。
我懷疑公主嬲我第一次揀

次次神器都送正義彈雨,所以我連禮物箱都廢事拎
但土弓姐姐都好正好想抽
正義彈雨都好好用wor,米奇手我都係今季第一次用,睇攞咩超級神器就做咩build,但個人覺得雷神斧同食人花最勁
詛咒+鞋 世1
特級神器覺得依件+幫對面召兵仔特權最勁
幾時有合作抽 我反而想抽光天同爺爺 係唔係有排等
岩岩出完阿爺無耐,個半月左右
合作期間預計於2月10號開跑到3月10號(國際版為2月22號~3月22號)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=14805
我剛得鐵手套都好屈,係咁上護盾,d 血長期100%
即係到時唔計普通up pool, 仲會extra 多兩個pool 放一個月?
手套勁,我平時要兩坦先夠打6F第7,8層,手套加暗坦硬到嘔,之後夾多隻爆擊增加輸出,係幾屈
到時唔知會唔會開其他up pool
btw可以準備定12000有償每日單抽
把聲細變大好正
點 解 你 唔 返 黎.... 好似恐怖片咁

BTW幾號出?
新手係咪應該等下個新pool
利申有99角同專
呢兩期都無特別,睇你想抽咩,人權角好似呢兩期都無
淨想補強角,新手好缺人權
點睇來緊幾期有咩角
巴哈

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38113&snA=14792

黎緊下期係土弓姐姐,暗坦,土弓,火扇
唔想抽中雅但係又中左超時
火奶咁好用都唔想要
9-3個機械人難打到,卡關啦我
即係我地既下期係跟韓服?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞