【I/A】守望傳說 Guardian Tales(67) 第一次合作活動x魔劍女神! 預計2月尾開始 入嚟儲石啦喂!!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下羅馬 通常對面公主隊長快過我土伯入chain 之後俾佢一套帶走
可以點解決
留名中白盒
呢隊好勁啦 d 專武升到78lv 未? 同埋記住點晒d 覺醒,幫公主搵個好d 嘅過渡用盾
升晒啦,但打60lv嘅副本都好勉強
都又好想沖主線,拎高啲上限

揀盾同飾品可以參考以上兩張圖,唔洗一黎就諗最top 嘅裝,現階段過渡下頂住先就夠
擺位問題
升飾品防都差好多 集中升左公主5星先 紫幣/星片可以買光高級進化石 會快好多
土神羅馬要兩下先入到chain, 所以一定係公主入chain 先,你隻公主要夠坦度頂到唔一波死先好用土神做隊長。

因為羅馬嘅隊長會兩倍血量,如果你公主坦度唔夠,建議用番公主做隊長先,隻坦一死基本上條team 就散
求教學
公主用緊未突魔鏡盾同滿突塞介 洗唔洗執下
5星公主最優先?
我仲打緊土伯同mk啲覺醒石
公主做隊長就用魔鏡盾同魔鏡飾,拎個-技cd

做隊員就谷到有咁坦得咁坦就得

俾你參考下,我都係土神做隊長,公主做隊員嘅時候就係以上嘅裝,練度好低唔好笑9我d 數值
同款嘅飾品就有,但星數冇5粒
主線一定係公主先拖住3個棺材都過到
玩攻擊爽啲 冇咁易輸
咁我轉刷公主
打主線d 寶箱有冇拎齊? 我個時都係用主線d 裝,公主黎講屴件坦就用住邊件先 同埋依加bingo 活動會送魔鏡碎,如果拎夠3000碎就換把魔鏡盾先,公主畢業裝備黎
多我30萬韌性原來我錯左裝
我換左3頁都好似冇你講嘅碎
係咪唔啱,成頁洗走佢好?
唔好洗走,正路咁玩d 體力夠你拎晒頭4頁所有野,今期bingo 嘅第2頁可以換到1000碎
added
好,我仲成千體,未消得晒
會長期玩落去?
https://thewwworm.github.io/
公主一下入chain
阿伯兩下 唔好彩三四下先入到
唔識點形容
盡量擺位隻坦塞住對面公主路線
阿伯食唔到公主技就穩
企定定硬射佢兩炮入chain
玩得多開始悶 嚟嚟去去果係果幾個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞