[I/A] World Flipper 日版 (247) 又誤中1001

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
SE單抽仍然中雞
神獸仲搵左小白做偶像
之後仲有虎娘媽媽

真心每年神將コルルル嘅劇情全部都好正,鳩到仆街
史仔
單抽中5星限 重想點
強檢要WFH,即係提早放新年假了
打邊關會多d mana?
有關mana同exp
不過打共鬥好過又有幣
每年都勇闖異世界
唔想放?
共鬥就夠,尤其係pu果陣mana同經都會up埋一份,果陣刷會好撚多經同mana

再唔係就共鬥/活動商店換
我嘅訴求剩係返工

封樓果時你就想返工

vampire survivor
好撚上癮,明明唔係好好玩但一玩就停唔到手,$18真係好抵屌
好在無電腦

新手想問水武的話有冇啲係換返黎又勁?

同埋醒覺醒第一層,升爆lv, 仲有咩方法可以提升戰力
逐個逐個問題答啦
呢隻驚戰力=垃圾,唔使理佢,完全無參考價值
角色之間可以互相配合到先係最重要,升lv同升滿1板係基本

以你呢隊為例,雷姆係渾身+技傷嘅角色,而禮冰魔係debuff+直擊,兩隻角色基本上唔會咁樣擺埋一齊(除非你無水碳)
想隊野痛啲嘅話,3號位建議換其他角色,例如普冰魔/JK,唔識組嘅可以填點心紙我幫你改下都ok

武器方面,首先講清楚一樣野,武器基本上都係突滿先有用,未突滿一般唔建議用
水杖通常唔會主輸出帶,副輸出/輔助位帶就夠
主輸出未有絆斧可以用住流星錘先

3號位把野唔係唔用得,但真係太廢,常駐都有大把更好選擇
渾身水技傷一般都係呢啲武
超蛇鏡,基本上一定會用架啦
今次活動個徽章,需要兼顧生存果陣都唔錯
Sdie Story大海遺產掉落,非常易用+好用嘅珠同本體
頂配嘅話,水扇,但新手未必建議咁快去換

十分感謝
其實建唔建議抽武? 好似冇乜見人抽
BTW 我把水杖而家得 1突
上面個巴打你抽卡好啲喎
你4星都唔齊 得水屬叫玩到
其他屬好多緊要野都冇 自建ac嚟?
玩左2-3日only 見到有re 9沖 玩玩下覺得正
而家見仲係re池就想等下個池
係咪要斬掉重練
我會斬掉重練你想用呢個都得不過預咗要好耐時間先抄到主流功課
又未到完全玩唔到嘅反正所有協力揾人打就夠
睇下其他大佬點睇
調整予定内容
「イベントアイテム交換>揺らぎの迷宮 崩壊域」における、毎月1日補充の★5装備アイテムの交換素材について、各属性のエレメントの必要数を「100 → 50」へ引き下げます。

要求減左半,叫做合理....少少
其實我覺得20一把差唔多啦,50我都有啲嫌貴
250一把勁武我又覺得抵俾既
垃圾就100一把差唔多
唔算係一個勁嘅ac,但如果唔打算買自選5星嘅話我估都係咁上下架啦
不至於玩唔到,起碼好過自建先,慢慢嚟囉

起碼就咁望一眼6屬我都可以組到隊主流嘅中配隊,唔差架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞