[I/A] World Flipper 日版 (247) 又誤中1001

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
一半半啦,兩隻唔係直接嘅同位替代
emt輔助偏輸出少少,CD短方便對軸,技能hit數高對成日要用水兵書嘅水隊嚟講好有用
jk啲輔助偏生存向少少,隊長技幾有用,加上護盾本身係好罕有嘅野

依家嘅環境都係emt好用啲,始終WF有99%關都係講緊短期爆發輸出但用jk個分別唔會差太遠,只要對好軸
乜都無咁emt唔會無乜用啦
聲清請祝福SE中蕾姆
講自己無咩係好難幫你組隊除非你意思係zeta 夕霧以外所有角你都有
其實大部分野都係慢慢揭開緊,而且你睇埋第9 第10章就會發現,無點揭開新野不特止,仲繼續埋緊更多謎

依家想點理解佢啲星(世界)都無咩問題,不過睇完第10章之後我對wf啲世界有個初步嘅推測,雖然唔肯定岩唔岩
雷nigga開完2板有自殘真係勁到傻,魔女依家除左招技判定正正常常唔會空之外基本收皮了
魔女最on9係第一下技0傷,依家咁短期嘅關基本都好難追到雷nigga,人地開幕兩發都係背水食足傷
你歐撚唔使我呢啲非洲人祝福啦
SE非到仆街
超級thx

cls sticker
sry, 唔記得規距
https://eliya-bot.herokuapp.com/97755
thx
我最後試過一隊咁嘅
不死王實在太廢,基本上想點玩都得
我自己用開一隊雙發火彈,但就係要用夕霧同zeta

幫你改左做星船版

砌呢隊單純係因為想用下星忍嘅200%主動技
Btw巴打你火角咁齊但無zeta真係唔知講咩好
https://eliya-bot.herokuapp.com/97760

求組水隊
(一隊打手、一隊re0 support)

低練度
冇炭冇長門真係好似乜撚都組唔到
點解1個box要組兩隊
一隊自已平時打下野用
(而家平時乜鳩都係用光fever, 暗彈彈波打)

Support 用黎今次活動farm 積分

無碳同長門咪星冰玩住先
以為你打手同support係指緊踢罐果種工具人同輸出位

平時打野用咩都得啦,如果你需要打素材嘅不如直接砌隊素材隊

幾時有機會出選
自選
冇夕霧我試下聲巴隊先thx
thx
下次超得白貓zeta二選一都好難諗
唔知幾時先歪到出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞