[I/A] World Flipper 日版 (247) 又誤中1001

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
復刻pool太多,仲邊有時間搞舊常駐up
唔開限pool 都偷笑
雷nigga好似勁到仆街
日版點解好似無常pool up咁次次都限接限
因為常駐冇人抽 見台服post日日叫人抽常駐就覺得好好笑
上年一回坑就抽齊re0
終於可以儲石
常駐等歪好過
同埋台服有未來視知邊d 常駐角勁咪叫人抽
日版出到而家都好少有勁到唔抽唔得既角
送嘅廿抽齊咗
想問下光技傷可以點組?
有冇最高配嘅隊可以抄下?
新主線/無限果陣間唔中會出新常駐角

但年頭年尾呢啲剩係復刻+新限已經多到數唔到嘅時期,根本都唔會有位比常駐攝
視乎你打咩
Wf係唔會就咁砌到一隊叫最高配嘅隊出嚟
一樣光技傷,打地獄暗/妖狐踢罐/暗廢/臨境域已經係唔同組法,各有各頂配

不過核心都係禮黑,聖女,星奶
王子技工泳水奶呢啲輔助就睇情況
283430 活動-1
水抽武必要性係咪低過水扇
唸緊抽唔抽
本身一突左
無須強求
珠比較常用,突滿本體特殊情況會有用(例如混屬隊/要回血但又唔帶奶)
有能力可以抽到突滿,呢把算係比較實用嘅課金武

但問得嘅斷估都唔會想係課金武上面投資太多,1突夠架啦

雖然抽嚟冇乜用咁但都係抽咗
有償石都用哂
想睇下妖狐同暗廢
齊左就得啦
https://eliya-bot.herokuapp.com/97593

請問咁既人腳係咪應該買個鑽石帳10幾萬石重新抽過算數
新帳號玩左幾日
暗廢
技傷嘅話雙驅係必要,豹娘/萬化一定要有一隻
萬化如果升左2板個叉電會亂軸,我自己會用豹娘

唔考慮軸同隊友嘅最無腦打法大概係咁

nga有隊講究少少嘅暗廢專用隊,不過我唔係用過好多次

好處係星奶主位嘅能力傷有效快速過暗廢遁地,但王子好似一定要有2板(至少雕像)個軸先會比較穩定21
半年無入game 見有復刻入game 收信有成2萬4石
二百抽先齊 re pool 60抽補多隻泳魔女
妖狐

踢隊,最標準同最舊果隊

前排有人改過嚟,但我已經無點踢所以無follow開,要有1個工具人

正常打可以用返上面暗廢第一隊,豹娘換燈奶保證返淨化
如果有燈奶係度生存壓力唔算大嘅話,王子可以換莉莉再高少少輸出
唔該晒你
好詳細
自建號嘅話基本都唔使睇連3、4星都無玩起上嚟果種痛苦係非一般
10萬石ac通常仲要自帶部分5星,有咩好比較

唔買ac嘅原因一般只有一個,就係你唔接受唔到買ac呢樣野
接受到嘅一律建議買ac,係睇下自選定隨機嘅啫
日抽都冇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞