13歲女童接種疫苗後死亡 院方:並非異常事件 毋須呈報

399 回覆
422 Like 126 Dislike
上面英華條link係戴著口罩做運動喎
13歲好細個 佢都估唔到自己係打針死RIP
打完針死親一定唔關支針事
中咗武肺死親都一定關中咗武肺事
隔成個幾月,好難拉得上關係
都係三年內嘅事啫
你老豆屌中出完你老母 係咪你個撚樣即刻係你老母個臭閪入面爆出黎呀?

之後你再跳入你個傻閪老豆個口入面 直接轉入條腸
再咬撚開佢個肚爆出黎多次

你未撚夠喉 再鑽撚返入你老母個閪入面 想玩撚多次過山車

直入你老母條腸 再衝上佢條食道 喉嚨 再想由佢個口爆撚返出黎

你老母今次醒呀 用盡最後一口氣 黎手拿起側邊支手術刀 一嘢插落自己個口度

你個冚家剷一爆出佢個口 就俾支手術刀插撚爆左個閪腦

呢獲你就真係冚家剷啦
打完即死都唔計呀
講係咁講 但係翻工要打針 學生考試入試場要打針
唔翻工可以咬老終啫 學生唔通真係試都唔考

利申 一針都無打學生
一邊覺得欠缺長期觀察數據
一邊覺得過咗14日就應該唔關事唔需要通報

無限loop架喎
touchwood 講如果我中佐武肺康復 而家仲使唔使打多針
權威 科學 服從
13歲實在太慘
柒婆話新年後會派疫苗隊去學校打針
好似5歲都要
🤣即時死亡都係因為無食早餐啫!
唔會安全
因為打左都仲會中招都會傳染到你
但點解, 成個POST無人問過, 佢會唔會係其他病?
幾乎成個POST都係針對疫苗, 而無人提出過其他可能性?
願安息
你呢種講法,即係等同有個死變態周圍強姦,但係佢又會俾錢你,然後你就話「邊個唔知佢係死變態,你講完又可以阻止到佢周圍姦人?d人唔俾佢姦無錢收係咪你養?你班鍵盤戰士收皮啦」

你呢個語調非常之五毛,但即使你唔係五毛,你都係極度犬儒嘅思想,亦都係支那人嘅思想
優生學
因為疫苗副作用死左係佢基因唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞