13歲女童接種疫苗後死亡 院方:並非異常事件 毋須呈報

399 回覆
422 Like 126 Dislike
香港人為返工打針
連仔女返學都可以出賣 打毒針 真係奴隸黎
如果係佢親人真係唔知怪得邊個
其實"打左針既人會逼人打針"呢個論點邊到黎
我又真係無見過有人打完針就周圍逼其他人打
逼你打果個係香港政府
唔係打左針既人
香港政府迫就緊架啦

其實可能你未遇到咁既人,你身邊既都唔會有咁既人。

但我真係見過d咁既人,你可以唔信。

不過事實係有
就算有D行業政府冇特登要求
有D老闆都會無啦啦迫佢地員工打

或者連登都有種人無啦啦會屌鳩你唔打疫苗係不負責任我見唔少
呢個係高機率但唔係必然
每個人體質都唔同 唔排除有打完係會無事
所以以前點解推針/藥個測試週期可以去到幾年甚至十幾年咁耐係有原因既 就係要足夠sample睇佢有咩side effect 做短期/長期觀察 同埋如果mix埋其他病 支針/藥又會點短期/長期影響到佢身體運作 見到真係無問題先至可以量產賣

依家啲武肺針推得咁急 跟本好多long-term既野未試到出黎 仲夾硬逼人打 啲黃綠醫生又不停無視啲人打完既副作用 呢個簡直係人間慘劇

利申 我打撚左 打完覺得自己身體差左好多
TVB新聞?咁顛?有事個政府幫你啤返個仔出嚟俾你?
貓狗都跟體重落藥啦,5歲同12歲差咁撚遠一樣1/3?
谷針撚睇唔到
苗族話為左佢地好架
Me too
保險話關
高機率邊度得出?

Btw有無聽過Phase 4 clinical trial?
其實以前啲針”出得耐” 只係因為無得好似武肺咁打哂所有clinical trial尖 又唔似今次咁有政府直接支持
係因為枝野係EUA ,佢地免曬責,就算認關事都可以唔理,因為係你自己行入去
呢排去大酒店變左日常
生老病死而己
抗體一定係高機率有先打架 唔係做咩要用咁多社會資源去做呢件事但都有人打完係完全無抗體

Btw你個講法就唔岩啦
因為政府直接支持=全部批緊急使用所以唔洗phase3/4就可以直接比人打
你試下做埋phase 4睇下要唔要十年 啲數據係要用時間去睇 明唔明
我唔睇TVB
一係有線一係now
Phase 4係上市後先做
因為從來無藥係可以100% proven safe先批
美國都係啦
我老細都被逼打美國office係NY
話唔打針會被歧視被bully痴鳩線
好在我老細唔係魚蛋論人
佢話自己被逼打好慘
所以我唔會逼你勁好人
認同
唔關武漢事
係關全支那事

屌你老母支那賤畜

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞