〈SHINee討論區〉(9) These Diamonds Last Forever

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
咁佢地出得多演唱會throw back都正常嘅
都估到同sj嗰套嘅rundown唔一樣
淨係得金起範李泰民會喺雜誌訪問講自己嘅創作靈感點嚟
李珍基就真係收埋曬 應該都糾結咗好耐先決定休息
呢次電影有三分鐘講想唔想返去以前已經好好三個人都完全唔同睇法 都大概明白點解各自想返去以前同唔想返去以前嘅behind reasons
校服look 仲要Zoom in 腹肌

題外話有冇人想喺IDOLCHAMP投票但係唔夠票?
可以喺呢度攞票
最尾兩日投票

https://x.com/bewithshinee/status/1721074285345976489?s=46&t=SkrLoilMycB5SEvZx5WAOw
神秘主義
唔係 係佢對外好低調
未休息之前佢啲bbl多到癲
首週初動19 萬!!
想問bbl 係咩
不過我都覺佢好低調,唔太講自己既野
EP 02. Playing a game | 'Guilty' Recording & Dance Practice | TAEMIN 태민

https://www.youtube.com/watch?v=RZMFDAP4gH0&ab_channel=SHINee
Bubble 同fans交流嘅平台
本人有send野嗰日可以send三條msg 好似係
買唔買到飛
實冇香港
泰台印菲?
去曬東南亞?
但冇小道話嚟香港澳門就真
想知東蛋果兩場計唔計落呢四場入面
可能計
127日巡好似開六場
台灣票房不嬲唔差 solo團去曬都正常
金起範上年gasoline cb同keyland日場中間有提過想去台灣開keyland
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞