〈SHINee討論區〉(9) These Diamonds Last Forever

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
團票已經滿座
買咗飛嘅SW 3/11見
好想快啲到3/11
睇完trailer已經覺得會哭撚到頭痛,不過應該係會一邊喊一邊笑
泰民演唱會延期去12月
我睇trailer已經哭𠹌咗好耐
睇完要啲時間平復下
泰民將通過新迷你專輯《Guilty》傳遞多樣信息以低調的領袖風範傳達建議的《THE RIZZNESS》,營造淒涼氛圍的《She Loves Me, She Loves Me Not》,以及具有細膩感性的《Blue》等,令人期待泰民的獨特魅力

cr.SHINee
[SHINee泰民將於12月舉行個人演唱會]

泰民將於12月16日至17日在仁川永宗島Inspire Arena舉行”TAEMIN SOLO CONCERT : METAMORPH“與粉絲們見面。 這是泰民時隔4年零9個月後首次進行個人線下公演。

泰民成為韓國第一位在多功能表演場地Inspire Arena進行solo表演的藝人。經紀公司SM娛樂方面表示:”將展現獨一無二魅力的音樂和表演、夢幻般的演出相結合的空前絕後的演出“。

此外,泰民將於30日攜第四張迷你專輯《Guilty》回歸。#泰民

cr.韓國me2day
想問下係咪得3/11 一場?
個日唔係香港
聽聞包場會加多場
應該有其他戲院睇到
謝謝分享!
不過都係睇唔到 去咗旅行 6號先返香港
可以買飛喇 之前買唔到團票嘅朋友都可以欣賞到15周年電影

https://www.goldenharvest.com/film/detail?film_id=2584
準備有新包場,11號
mcl都有
有包場就有其他途徑買
好彩香港會上映
不得不講最近sm啲專輯嘅設計好正
佢地自己上心搞design
唔好讚公司
【theqoo】在轉發裏大亂的防彈V-泰民專輯設計相似性爭議
??

On9 Amy 驗眼啦
笑死,講到自己發明閃卡咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞