〈SHINee討論區〉(9) These Diamonds Last Forever

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
有冇人聽到佢哋話如果view 同 Sherlock promote 得多啲嘅話,就唔會錯失兩個時機

買左飛聽日睇好期待
其實佢哋真係行得太前無論係view 定Sherlock 定 1of1 都係 宜家睇都一啲都唔覺得舊
唯一遺憾係套戲冇出dream girl ,真係勁想睇返

因為作為觀眾睇佢哋表演真係多角度享受
我都係!!!!!雖然Hitchhiking都好正
諗住去到後面先會喊 點知一開場就喊 由頭喊到尾
其實sherlock view唔係promotion少
今日第二輪東蛋抽飛出結果
抽到入場前已經喊緊
覺唔覺得拍得幾好
我都係 一開頭已經眼濕濕忍住咗 但見隔離個女仔已經喊緊就放膽喊
諗起13年everybody完左等到望穿秋水佢地都未cb但出view真係好驚喜我記得個陣韓國反應都唔錯 不過同期好多勁人cb

好彩佢哋夠爭氣
細水長流都係一種幸福黎
同期好多group都退休了
最緊要嘅係:快d黎香港開con!!!! 睇完戲好想睇live
所以hoshi 講得啱
佢哋延長佐idol 嘅壽命
為好多idol 帶黎希望
replay已經開始喊緊
我諗住會喊 點知冇 不過點都有少少感觸
當初鍾意佢哋就係因為ROMEO隻碟 感覺好FRESH
佢哋嘅歌而家聽返 有啲造型而家睇返 都唔會覺得過時
好想佢哋開SIDE TRACK演唱會唱返一啲N年都冇唱嘅歌
講到遺憾 2012年SHERLOCK嘅活動期真係好短
大部分時間都喺日本巡迴
當時唔少人話 當兵都冇咁長空白期 去當個兵都得

每次講起團體活動期最長嘅2013年 然而結果不似預期
起初都會諗會唔會做多少少 結果就唔會唔一樣
然而運氣嘅嘢真係冇得好講
其實我冇諗到佢哋會堅持到咁耐
而家都係覺得佢哋過得健康同快樂係最重要

感謝閃閃 亦都多謝仍然喺度嘅大家
或者閃閃而家唔係最紅嘅時候
不過相信佢哋點樣都會係最TOP嘅偶像
唉最撚傷係1011年嗰段空白期
View嗰陣冇過日本活動㗎
連埋mttm都喺韓國
2015係最後一次入年榜
音源男團第三已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞