[燒味足球] 巴塞隆拿球迷討論區 (411)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢比影退化得更嚴重
是但一個邊鋒有速度力量
無技術都可以硬爆佢出波
今場直頭好似跑唔郁咁 出波又柒
最掂個兩樣野都冇唒
又哭撚左了
Fati好似最少抖兩個月
Fati變左玻璃人
生涯應該去唔到top
Ansu will be out for 4-6 weeks. [as]
猛幾時復出救世
fati又傷。。。
應該比傻丹笑死
都係唔續啦 雪我啦
自己咪一鳩樣
🚨[ @CatalunyaRadio🥇] | Athletic Bilbao stopped the match for substitutions 4 times. The maximum that is allowed is 3 times. #fcblive
冇睇 搞咩
a4 後尾上前場d 頭鎚二傳好屈機喎

廢托睇得出有料呀,哥帥調教完真係好fit d傳球 意識同走位都靚
成日驚佢傷
無人唔想佢走呀 傻西老鼠
返軌post幫你老母執骨啦
真,我巴配唔起佢,請佢另謀高就
如無意外fati就會係下個丹 只不過係入球能力更高
切完半月板之後應該都係傷下踢下
屌你睇撚左幾場
失球一定係對面死球入波
沙狗你有冇練過波呀屌
左右兩閘真係要買
不過全個世界都揾緊勁嘅左右閘
巴好難爭
左買Gayá 右練dest 應該係最fit
不過沙維又唔中意dest
買齊Gaya/Grimaldo & PauTorres/LisandroMartinez & 右閘先啦後防場場自爆 點練都無用
咁又未必, 美斯列卡特時代都係成日傷
🚨[ @superdeporte_es🥇] | Gaya’s renewal with Valencia is going towards the right track so far and the positions between the parties are getting closer, the player’s willingness to stay has been key. #fcblive
今場唯一希望係廢托都唔太水貨
有波入 啲走位靚有插入
不過佢扭波真係無咩 又好少屈速過人
叫佢拉邊應該一般
如果真係沙蛇死要嘅 都證明沙蛇有少少眼光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞