[燒味足球] 巴塞隆拿球迷討論區 (411)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
下季azp黎呀麻

不過文古沙同dest好難擇喎 睇數據其實文古沙跑得仲快過dest
基本傳送無問題,仲加厚左防線,有埋身高優勢
進攻就dest好好多,但對強隊成日變攻不銳 守不穩
Mingueza啲傳中有啲睇頭 dest好似少左呢樣
慢到
2單都唔想
聽到都驚 1-2年仲見影帝
球壇上仲有邊隻閘做到簡些路同arnold 咁
M22打閘失位失到
有無人覺得法迪好有當年保贊feel。個人能力其實唔係好突出但 finishing勁到仆街。
法迪個人能力好高喎速度 控波 少鳩傳
上次對賤種隻維尼姐
特警真係好勁,可以完全cap實個力架
特警唔上去 根本就封死隻力架

係野野比人反擊唔夠人
雖說特警依然有技術係勁
不過我覺得對面隻力架係輸經驗多過輸個人能力
隻力架唔傷有排巴塞難搞

Dest 明明最有機養到特警咁 但副計ok 球商太低
懶人包

dest放啦
留低都唔用啦
上場有ching話後備都無
20我真係唔撚會放 係唔係on9
冇4000做咩要賣 真係做善堂?
唔知價 梳
4000無人買 沙維又唔用 雙輸 最好租比人練下
唔賣囉 冇4000換唔到後生中堅
阿記果件都要4000

借都唔好 人工又唔係好天價
唔續68 送佢去日本都比20賣好

情願鳩下鳩下 都唔想比人當水魚
搞下搞下疤分分鐘用dest trade azp
問題係沙維雪佢 球員想留喺巴塞無得出場都係會降價 過多排都係要賤放 最好都係租出去踢下證明自己
有冇人知68幾錢人工
out 左佢換魯迪加好過
用件垃圾換人哋正選會唔會太大諗頭
Xavi doesn't trust Sergiño Dest. After Dani Alves arrival, Dest's possible departure this summer is more than a possibility but he doesn't want to leave. His contract ends in 2025 With Umtiti, a loan can't be ruled out (via @Luis_F_Rojo)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞