[燒味足球] 巴塞隆拿球迷討論區 (411)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
上年伯明翰,今年雷丁,都係英冠
賣人未
羅白留隊未
丹又話要續約
吹緊傻丹唔要呢件經理人

都係走了 唔想再為你影響心情
躝啦
季季都自動波踢少一半
已經唔係踢得好
係咪出面風大雨大 都係回家
未來金球得主 要加定人工
Fifa球王
以後得返一年約果啲 唔續約雪/賣就啱架啦
個個好似丹咁樣就死得
Dest agent: stay
Dest 值得keep
財困啊唔通賣FDJ咩
都唔明困咩 古又借埋 utt 又續埋 人又註埋
困都係困半季 所有今年季完約嘅唔續
搞掂
差羅白未躝
成地街數未找 減左嘅人工係夠reg新人同出糧炸
簽左份西甲約就夠比
15億街數我知
但巴塞未武肺前1年收入有5億 計曬所有
有成億純利
只要捱過到今季
借走班高人工 問題冇想像咁大
Barça decides today what to do with Dembélé. Xavi will meet with the board and Mateu Alemany, since the club is in favor of sending the player to the stands as a pressure tactic and Xavi prefers him to play. Dembélé hasn't signed with another club (via @EduPolo)

fb 彈咗個足球gp嘅post
見到有人話皇馬個5個高過巴個5個一班
真係笑撚咗出聲
街數唔駛急,攤夠廿年慢慢還
但用錢方針要搞好啲
對面一定要留住Militao 靠佢派膠
A meting has been arranged in the coming days with Ronald Araújo's agent to advance on the player's renewal for 5 seasons. His agent is now in Milan, but plans to go to Barcelona. All the economic issues are still to be negotiated #fcblive (via @martinezferran)
雖然拿狗係仆街
但係佢做主席之後傳話要買嘅人都正常返好多
唔係話對面5個差
不過巴個幾個仲後生少少
黎生仲要係西班牙必然正選
最多咪同級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞