[燒味足球] 巴塞隆拿球迷討論區 (411)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Moriba 應該打fm 打上腦
以為自己係世界級球星

傻丹係咪上巴區睇完迷丹撚d留言
仲以為自己勁過mbappe
身價仲低過araujo
前排咪有個迷丹撚係到以一敵百
又講到巴冇左丹唔得之類
沙維上任之後
同拿狗一齊日日刷佢鞋喎
宜家係nico
仲話勁過Fati成班
Fati真係一出場就秒鳩條黑鳩
最好笑Moriba出到去踢唔掂
見到Pedri Gavi Nico上位就話要回家
唔諗吓自己當年無料又扭計要正選加人工
先唔講實力 計樣已經輸唒
xavi真係好迷佢咁
好似話大減佢release clause
睇吓有邊間球會要
個陣Puig打返起高文都肯俾機會
班高層為左氹條黑鳩俾佢正選puig又入返雪櫃
咁好認真 邊有教練會公開屌/鬧自己隊員垃圾
一黎影響士氣 二黎賣出執嗌唔到高價
仲有個傻閪xavi Simons
Same
身價低過araujo應該係因為份約差唔多夠期?

估唔到係咁
Nico
Xavi唔同啦 佢冇扭計話要巴塞黑
個陣la masia最低潮
Vvd完全棄用青訓 勁個d俾人賤賣/人球
之後買ag dso個d
佢個陣全個la masia最top咁滯
而家psg都有得上下場 其實佢走得岩
呢件踢成點 當初又係吹到好大
而家好似冇乜聲氣
冇睇psg 見都都有入過大名單 杯仔應該有得出
咁嘅上陣 18-19歲其實唔錯
唔好俾fati pedri gavi影響
呢個年齡正常係岩岩上一隊跟操/出杯仔
係呢幾條友太痴線
打盃賽有出下 啲直線幾好
不過盃賽對手太弱唔知真實力如何
不過講到呢3件真係好神奇
當初仲講緊冇青訓用 成班老野係到死撐
仲係到煩緊冇後生接棒
突然間就1年彈一件出黎 仲要件件都好撚好J
Barça fans in the Arab world have started sharing the hashtag 'BusquetsEnElBanquillo', which translates to 'BusquetsOnTheBench', in an attempt to express their displeasure with Busquets in the starting eleven.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞