[燒味足球] 巴塞隆拿球迷討論區 (411)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
"FINAL OFFENSIVE FOR MORATA"

Barça face a last-ditch effort to sign the missing goal-scorer for Xavi. Memphis Depay would be part of a three-way operation with Juventus and Atlético #fcblive
Josep Minguella (ex-agent) on @OnzeTv3 "The Dutch players are polite and professional but when they leave their market, they do not work, and the proof is that the national team has won virtually nothing. It's better to sell Frenkie de Jong when he's doing well."

發神經
最大問題係R20
應該雪唔到幾多場
我覺係拿狗搞事 想賣佢 雪佢迫宮

特警場場出 出唔到幾多場
捱過左今次冬轉 沙維唔用都要用
反而想借文古沙出去
又放風 拿狗又開始做野
魯迪加今年完約 68都完約
68份糧黎駐冊佢
問題係,點解要過嚟?
咪囉除非真疤,唔係嘅話,如果仲想要錢或者榮譽嘅話肯定唔會諗依家嚟疤
佢要人工 應該比得起
巴人工天價咪吸引到
用68份糧俾佢都算抵 免簽
佢要25m年
Utt借懶叻賣68唔續 3個加埋實夠比
但我都知我諗太多
傳免簽拜仁個sule
人地會唔會肯嚟
件大舊衰轉身勁慢
巴塞班矮仔見到佢會唔會驚
咁德國野實撞得死我地
為咗還債嘅機會會大啲
好似負債€12億
吓?
據報有5個歐聯隊offer
錯 呢個真係唔關拿狗事
真係沙唔鍾意
Dest係明顯唔想用
Fdj就發揮明顯比隊內其他同位置隊友差
除非換返佢打cdm頂影
唔係打cm 真係不如gavi nico 同pedri
咁多offer都要蝕住賣!?
pedri,fdj,nico,gavi有無可能齊出?
fdj墮後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞