「環保」紋身師攞舊客idea當自己design

535 回覆
21 Like 1696 Dislike
心口嚟
我以為係你畫撚埋比佢 佢偷撚左黎用
點知原來係鳩up幾個keywords要人畫比你
諗點樣將你既所謂idea實現,再實實在在畫出黎,都係佢自己落手落腳做
咁撚樣都當偷做你生意真係聽乞米
有冇問過月亮同個海想唔想比你紋上身?
個紋身師冇屌柒你都算係咁
你提出細節姐
又唔撚係你design
一手一腳你自己諗自己畫就話姐
大撚哂咩你
唔該清同jojo巴打

我望好耐中間個位 話屎忽又似似地
話加拿大又好似係 唯獨心口我又覺得好似怪怪地
你係咪弱智架 港女樓豬根本唔係紋佢po出嚟依個
佢係屌人地用紋身師畫過俾佢睇但根本冇用過既草圖呀
on99紋身撞款有幾出奇?你以為自己好特別咩
你唔鍾意同人撞咪自己再去加多幾隻公仔囉
同啲女人撞衫一樣on99
提出元素同細節 比完錢 個圖就屬於你
邊個話比你聽架

你比錢就係要紋身師幫你將文字 設計成圖案
再紋係你身上
何況你果條線+月亮 一街都係
唔知以為你講緊清明上河圖

係唔包擁有任何設計圖案既權利

咁室內設計師咪好撚辛苦
有冇業主投訴過個設計師用番佢提出果啲地台阿…假天花阿..窗台床阿咁

完全唔知你下面兩段講緊乜

同我入銀行啲錢有咩關係
不過唔知你知唔知,我入左錢落銀行,
銀行都可以用我啲錢,不過我要番既時候 就比番我咁解 所以銀行會出現擠提

‘我比完錢畫完唔係屬於我 唔通屬於你?‘
依句野好小學雞 好好笑
咁巴閉註冊做商標邊個抄咪告邊個lor
以為係背脊
個實物都幾核突
你成幅圖自己畫就話啫,你如果有俾錢買晒草圖加版權就冇問題,你小小嘢就叫春?
個圖重要就同個師傅講會買晒所有草圖同 concept ,你叫人畫如果之後小小似都唔得咁你自己畫自己紋,你啲智商仲低過幼稚園,借俾你開嗰個都係弱智,自己思考一下有冇問題先開啦
樓主去搵人紋晒廿六個字母
個紋身師就唔洗再紋英文
個爛鬼月亮吹到有重大意義,你係常娥定係登月探索隊成員?
Cls 咁你有冇俾埋其他幾個design嘅錢?你都攞緊紋身師畫嘅野當自己design
見到咁多人屌樓主我就放心了
我明!我都係好有意義咁設計咗個紋身,大約三個月後,見到條仆街幫人紋咗一個99%相似嘅紋身係一對情侶度!1%就係個顏色唔同,屌佢老味!我勁嬲,同佢理論,佢死撐話:佢地個紋身同我果個唔同。跟住冇幾耐就係ig delete 咗對情侶紋身嘅圖。

我都唔明身為紋身師,可以咁嘅,個個紋個一樣嘅,我不如買印水紙!DKLM!
樓主個case應該係俾左番茄炒蛋既錢 但之後有番茄同蛋既菜式既所有權都係佢
個客搵人設計個logo/poster
比咗啲意見要求個designer點整
咁之後個designer所有草圖都屬於個客
屌你cls
人地畫緊係人地既property啦
你話你成張圖畫俾佢 佢再直抄出黎
咁你就可以話佢姐
洗唔洗咁撚惡呀
仲要擺埋人地ig名出黎公審
死上嚟啦樓豬,借得俾人開 post 你都係冇腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞