[I/A]Pokemon Masters EX (92)| 寵物小精靈 ★珍鑽神獸大混戰/新年電次&娜姿賀新禧!★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
在新傳說對戰開始前抽時間打埋個10000,依然keep到135 lv以下ko,不過黎緊傳說開始睇黎都要焗住升 140 lv

可以既話緊係2隻都抽晒, 要黎拍1開場地都好

竹蘭係大師角, 大師仲未復刻過, 但鬼系冇免費打手
明輝係群星角, 群星都復刻得幾密下, 仲要有機會入自選池, 搭EX左既赤日, 2000分跨屬都冇問題

自己開acc刷72小時既關都三幻神(噴/龜/花)都得
或者刷20號開果個群星限池(噴/龜/火蛾)都可以
個人建議買多石號開局等2.5周年, 咁樣最輕鬆
10抽2隻都未試過
1舊水21萬石,但要搵到大陸淘寶acc先得
8591大約150蚊到, 但都係支那貨
差別係唔洗o係X寶到認証資料
打唔贏3隻青銅鐘
想問下蛋寵d 3星蛋糕邊到拎
好似要蛋event先有
好 慢慢刷吓先
通常都淨係中一邊
想問個on9 問題
除咗抽多隻番黎升拍之外
會唔會有道具可以升拍
三隻色既糖
20粒狗幣換1粒糖

打活動/莊園/冠軍對戰儲夠20粒同色coin可以換一粒5星糖升拍

3/4星event送糖
5星抽嘢送或者event送啲medal, 20個medal自己換糖
紅色限attacker 藍色限support 綠色限technical
黃色全能
好耐之前有event直接送5星糖但依家已經唔會再有呢支歌仔唱
有 " 技能糖果(紅/綠/藍)★5 "
1粒升1拍
可以用20個同色既獎牌黎換, 一般要個幾月先夠換1粒
唔該晒 即係唔一定要all in抽夠
40抽 係咪可以開始玩

新手想買石號 但好多都話石過唔到ios機
我可唔可以用ios玩 但想抽野果陣 轉用an機登入抽?
得。me too
咁都好d
依家買石果d帳號 係唔係冇哂72小時抽噴火龍個pool
係,不過過幾日會開老噴小箭龜POOL
水箭龜 ,打錯SORRY
仲有火蛾
又開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞