[I/A]Pokemon Masters EX (92)| 寵物小精靈 ★珍鑽神獸大混戰/新年電次&娜姿賀新禧!★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
邊隻企鵝
平民隊打弱水, 唔係用帕路奇亞, 就係用帝王拿波
帕路奇亞好用啲 唔使靠招拍技就過到 帝王拿波一定要靠開拍 我自己覺得無咁穩定
打弱惡,原來花月都幾勁
有埋運仔,對家混亂自己打自己好正
重打過左 9.5k拎多5個魂
用左龜 巨沼 鈴鐺 3隻都未ex
邊有石pull
https://youtu.be/Vu1mexix2vg

感覺幾個youtuber都講到好似勁過竹蘭咁
兩隻輸出同級
但帝牙盤/被動靚好多
應該係帝牙好用啲
大師角1%

有冇巴打fc一下 fb碌過見到
https://twitter.com/pokemon_cojp/status/1480721337899495427?s=21
條片最後幾秒
聽日個event叫悪の組織イベント 前編「心なき世界のために」
可能後篇就出darkrai
2.5周年可能就出
dena咁出限法,似手緊多過賺夠
事實係帝牙勁d 但鬼龍稀少性高d
鬼系嗰邊 打手得限定嘅月神同鬼龍見吓得人
如果兩隻都冇 打鬼關就慘過食屎
反而龍系好多隻輸出都勁 免費嘅赤木又就有ex
就算唔抽帝牙都會過到龍關
氣球:Am I a joke to you ?
唔知抽唔抽好
可能sh到有leak出為止
龍系有d飽和
如果出Darkrai 就應該係惡系一哥
不過龍zone 又好吸引
點解你地仲有野可以討論
每日兩點登入>日抽>是但搵關skip曬啲體力做日任>熄驚
駁唔到
黑洞+瞓著每turn扣血bye bye火狐
最強solo打手
跨屬2000都仲solo到
齋aoe眠太弱
出得都應該搭zone喇
開賭盤我估都89不離10
惡zone/aoe眠/瞓覺扣血/惡之波動/瞓覺加傷
或者Dena既萬能type shift 惡系破壞死光
master skill, 加扣氣加攻, 異常命中1, 對方睡眠加傷5
4氣惡波, 2氣全體眠, 惡zone, 1鍵全滿trainer技
tech系大招, 對方睡眠時加傷
惡系除左萬聖鬥也已經無攻擊type試下唔好再技術type打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞