[I/A]Pokemon Masters EX (92)| 寵物小精靈 ★珍鑽神獸大混戰/新年電次&娜姿賀新禧!★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我都中左
我都淨係日抽
都唔知邊撚度12%
新手第2日玩
想問下點解睇攻略講御三家最勁但係好似好少人用咁?
另外想問下有齊3隻御三家之後儲到石既話 應唔應該繼續抽頭2日果個池升技?
定係留石等抽你地講果D帝牙鬼龍好D??
同埋體力好似唔多夠用 大家會唔會用鑽回體??
唔好意思問題有D多 THANKS
可能篇野係舊,始終噴出左都差唔多2年,花同龜都有年半,仲係勁,但已經唔係最勁,佢地之後出左種叫大師角,整體強度仲勁,打冠軍戰嘅使用率應該係龜>噴=花,仲有人用,但開左1萬分後,我見係少左人用嘅

石頭有限,你已經齊晒3隻我覺得可以收手,或去抽竹蘭(大師) ,或去抽明輝(群星) ,或儲石等2.5周年

唔會,其實打3條主線,拎免費神獸之類都免體,活動唔夠時間就優先拎獎牌,必中卷,5星卷之類
如果巴打玩落覺得ok,會繼續玩落去,我建議買個20萬石嘅多石號,大約一百蚊到,「開荒期」會輕鬆好多
多石號真係輕鬆好多,我聖誕果陣買嚟玩,老母鬼龍拍3左,都仲有13萬石,趁而家資源關有buff即刻食石回體洗資源升寵,希望下星期可以試下玩10000分
應該會玩落去
多石號大家係邊度買
其實係咪即係外掛改鑽AC?
搵左一陣好似CAROUSELL同8591果D都幾舊水先有個 想知百零蚊邊度有
應該係支那嘅工作室,批量每日登入拎石
幾舊水果啲應該係有五星限
我覺得就咁買20萬石果隻就得

喺x寶到買,大約100蚊到
喺8591到買,大約150蚊到(其實都係支那貨黎)
唔該晒巴打
但係我見全部都係ANDROID 係咪唔會有IOS版 一定要抽野果時換返AN機抽??
唔肯定,但我見親嘅都係an機

嗯,石係分開計,an機嘅石,一定要喺番an機到用,换去ios到唔會顯示出黎,但唔會消失,之後换番去an機到,就會見到同用得
開服5星up

大師池12%
鬼龍 235/400 0隻
好想要雷公 好型 希望唔好係BP
我第一個10抽係出咗兩隻,然後而家抽倒3xx頭就保底都未見到

第1下就出2隻, 點解唔食粒糖算數
放棄
聖誕到新年一隻都冇
唔知三 四星 糖 日後有冇得好似金卷咁
5換1 粒大糖呢
放係到冇地方用
個新年劵on9?
12抽得1張4星其他全3星
邊有10% 5星機率
仲衰過普池
12%
今日日抽
終於中咗第一隻皮皮等咗成年

開心 終於過2000000
搞掂第三關換隻蔓膝怪,鬼龍做打手真係一拍差唔多一條血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞