[I/A]Pokemon Masters EX (92)| 寵物小精靈 ★珍鑽神獸大混戰/新年電次&娜姿賀新禧!★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
諗緊好冇full ex 隊打次依個星期冠軍
今次弱格都易打
是但一隻加特防 最好有ex 上夠6層
加卡比 拍1就夠 e唔ex冇所謂
打手用日神出真氣彈 基本上係必中
啱啱先發現有體力同埋滴晶嘅20日月票
完全唔覺有建議過要買,睇嚟都伏伏地
幾時先出Bidoof
次次都有買拍擋的精好重要 兩倍都唔夠用
以前會覺得一直唔夠用
但玩耐咗 發覺根本冇野好升
而家長期係8萬幾滴晶 上上落落

新手玩家只要捱過咗前期 兩個月到 啲滴晶多到用唔晒
長期99999無得落的
咁都要捱過左前期先 我玩左兩個月多d 都覺得多多都未夠
係 如果無抽卡既話應該多多都用唔哂
我入坑時買過1次滴晶組合包, 第2周就開始打冠軍戰, 1周滴晶有成4000, 就慢慢開始夠用
滴晶已經99999 連日關我都無再打
兩星期就打到7500 會唔會太勁
我記得我係星期5定6周末去搵多石號黎買
第2個星期開始打冠軍戰
第3個星期打夠18屬開到精英, 第一次精英只係打到6000分
第4星期先有7500
我講唔好, 令你誤會左
我而家都係打到6000分,四星期
我11月尾入坑 3幻同媽媽起家
我係9月頭買多石號入坑
2周年果時有3隻大師同4隻免費神獸
加上保底3次大師時, 跌左唔少常駐出黎
係開頭果幾次打冠軍戰覺得辛苦, 第一次7500打左足足6個鐘, 我都有上黎呢到吐苦
之後就越打越輕鬆
依家唔玩讓一或2500既話, 真係打2,3個字就打完
今個星期打得9k 唔明點樣毒磨2k呀渡, 我試左好耐都唔得
我發現呢啲新手打唔贏不外乎都係未升到上130級,同埋重要盤冇點到

我老母寶三抽5星,汁下汁下打五六千分都唔難
Bug-, Water-, and Fire-Type Poké Fair Scout
Type Scout: Poke Fair Scout
Pick-up: 1. Sygna Suit Red
2. Sygna Suit Blue
3. Alder
Require
x3000 Gems (Non-Paid) [None Gift] x11
x300 Gems (Non-Paid) x1
x100 Gems (Paid) x1
Start: 20-01-2022 06:00:00
End: 03-02-2022 06:00:00

20號有呢個池

又𨍭icon 竹蘭
語音輸入打錯字,講到好串咁
我都只係玩左四星期
而家R緊經驗書升埋隻煤炭龜應該就過到
好彩之前冇揀到火蛾
阿渡用企鵝雨天隊咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞