[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》[44] 正月齊打塔+周年預備+新人氣合作準備中

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
特性:属性特攻(対水2倍)
因為你條體唔夠長
每日3次Free體水記得要用哂佢
下一個水fuck
刷滅魂專用
屌我之前課金追傘神做乜
sb 就係咁呃人錢
Am I a joke to you
咁起碼傘神有番個人樣既
唔要人樣
感覺好微妙

隊長技,炮type技傷30倍,60%減傷。
好處係唔怕咒,但佢自己覺醒前招技要10cd,
話就話速攻加持續小,黑仔上黎得1 round 傷害,
中間可以真空9 round. 又冇回血,
如果佢做隊長真係要靠隊友先可以生存。

覺醒完招技6cd, 同樣速攻,
第一下全版傷害可以破金字塔、屬性減傷、反盾同減傷,
第二下就變三重周圍傷害破反盾同減傷,
第三下開始得返二重周圍傷害但冇破防,有反盾就收皮。
頭二下食唔到共鳴柱加速,即係技同技中間又要等6round。

個人總結:優點:唔怕咒,覺醒前固傷炮,唔怕降攻。有唔同屬性傷害。
缺點:cd長,生存力弱。
定位模糊,應付塔頂能力一般(起碼如果有代替品我唔會用佢)。

以上係個人評價,歡迎公開討論
how so
咁要抽埋冰鬼條女
冇石
同埋冰鬼條女最大價值只係auto滅魂,打其他關唔覺得有咩用
auto滅魂專用,
覺前技打死哂藍波以外既波,
留藍波加攻,然後自動炮turn打死哂
覺後,藍波加攻加特定貫通再加屬性特攻,咩boss都死啦
起初我都覺得西鵬無咩用既
抽啦望
要唔要提下第一round 光結晶交換凌晨完
唔駛啦個個都壕黎 除左我
點解頭兩下技唔食共鳴柱
追尾炮係直接射落怪度 唔似平時d 炮空格都打到 咁就打唔到共鳴柱

另外防護貫通炮打中共鳴柱會觸發,但係柱lv 會歸0

高手們請指教
其實而家個POOL可以抽既最好配搭係火男人+光男人 可以永續開技又勁 只要對面無反反擊就無威脅
新AC 應否食水衝level?
見好似過會reset 777 獎勵?
值,
打元素湖,有1.5倍經,
刷level 一流
你打到冇升級bonus後就會想食水架啦唔駛急。條體太短食水冇咩著數。 如果一百升到5百lv果d唔係一兩個星期升得到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞