[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》[44] 正月齊打塔+周年預備+新人氣合作準備中

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
仲有
刷既野,刷每月既甜鷹任(50次)
你現在lv 都未max
同埋去打協力,最好每日都clear一次房
(入去打下卒關,boss打唔過就企係個關度幫人地加攻)
最好拎哂d資源佢.

覺醒解放可以唔搞住,因為另一個大坑黎,但進化到既就可以進化先.
新手最好係用推任務既覺醒材料,整一隻暗神威覺醒返黎,可以打到哂5屬既覺醒材料,
金幣交換所冇得換咩?
溫馨提示 而家交換所4石去到20號凌晨會RESET 要換快D換

https://twitter.com/summons_board/status/1483273690347413505?s=20
請問我用隻隊長技係要90%血以上先發動,初期有冇角色係可以維持血量?
暗男人隊長好難用 都係玩速刷企鵝 正常打關唔會用佢隊長 就算後期都好難keep 住係咁回到90% , 最多落d 加回避同持續補hp 或者用類似雙鴉呢d 自動炮棋 唔俾對面有機會打你
初期有冇持續補hp既角色?
勇將依家係唔係可以單騎企鵝爸媽?
免費棋既限制有d多,
抽棋會好dd
三十抽都冇隻可以回血🤦‍♂️
真係唔洗用曬啲石係呢個pool
貼黎睇下?
佢想補底暗男人啫?
Filter 哂啲6,7星貼box畀我地睇下
想玩返

係咪應該買個骨王起手?

右二隻女人岩唔岩入水男人隊呀?
我都係,岩岩新玩左5日,唔係好知要做啲咩
有冇話要換咩關好?
你打得過既關
骨王加肉球
過渡期打隻滿技裝晶龍返嚟用住先啦。
D魂係唔係直接賣完就用得返? 仲要唔要疊架
同埋依家過左150lv,發覺啲點用得好快,打兩關就冇哂點
原來咁方便,咁d鷹同進化材料係咪都可以賣
部份既協力進化材料同時係升技棋,寶玉化左就冇得升技只可以進化,
除左呢樣之外其他都係右下自動賣哂佢就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞