[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》[44] 正月齊打塔+周年預備+新人氣合作準備中

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://gamewith.jp/summonsboard/article/show/314198
留意下佢d血量trigger既技,其他技都係loop
係..偽樂園..
一路都係用呢隊推, 去到偽樂園 停左

所以諗緊係唔係應該重刷...

終於搵到隻拳頭推炮又唔會打死光騎
唔駛咁SAD 白羽隊長其實夠做 不過晒D 時間
另外呢關個特點係BOSS 350萬HP 會上1個100萬防既盾 即係你單下攻擊要大過100萬先會開始扣血
解決方法有幾個
1. 你搵下BOX有無呢隻貓 NO.737 チェシャ猫 木屬HP TYPE 招技可以拆左BOSS個盾 然後正常打就OK 無的話可以買關蹶度開修煉洞11 打隻 NO.2578 木屬練技狗番黎 一樣既技能 不過數值更低

2. 搵下個BOX有無技能寫住 防護貫通 既棋 可以穿過個盾直接扣HP

3. 計下數 乘完LS , 技能倍率, 攻擊力, 副屬性之類 最後個數大過450萬既就可以直接秒左佢 今時今日黎講唔難
4. 磨20回合等佢個盾消失
我試下
THANKS

一到周年又多翻人
未搵到auto 隊刷
話說火男人buff 完勁咗好撚多,
就咁睇暗男人完全被比下去
速刷企鵝

庭園auto
冇呀屌
想問下之後都無抽過pool 儲左百五石 見有保底 呢個pool應唔應該抽 定都係等周年好
好掛住之前隻水男人 好勁 依家仲勁唔勁
(男朋友)

有呀
情人果隻x2

我想要原版

至誠一定係gay佬黎
(男朋友)

唔同既
暗老野佢本身速刷同正攻個出場率都多過火騎

火騎本身就係衰係個主動谷玩火攻擊

宜家

周年呢3條有棍我都建議抽
太有用了
睇你會唔會課金 無課唔建議抽,水男人再勁都唔夠之後出既勁 不過係幾泛用 唔夠隊長可以考慮

不過呢個pool 之後就正式周年新棋新限 然後合作 好快架咋
抽就有
如果佢補底水男其實就追得過,
始終都重夠勁玩到多一兩年

不過嚟緊週年限又會屌打哂以前啲限
收到唔課啦 課都唔課呢個pool
隊長好似都唔夠 暫時主要都係用火ベスタ組隊全火隊打
sp抽 23000sc
請問覺醒素材 會唔會一按就話打邊關趺?
同埋有冇龜關打(升LV 果D龍)

THANKS
呢個pool要抽水定暗騎開局
水,
之後打夠150石抽哂佢就送暗
睇你有乜,
如果冇乜一線隊長嘅話,可以抽夠150石補底攞隻勇將,
都係有用嘅隊長嚟

如果有信心/財力喺周年抽到好野,咁一定係all in 週年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞