[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》[44] 正月齊打塔+周年預備+新人氣合作準備中

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

請問巴打呢度有冇隊員?
木個3隻咪得 反而中多兩隻隊長 仲好啦
左下個隻光精靈王你擺佢係隊長可以速刷主線先 , 遇到反射盾BOSS先換其他
THANKS 巴打
如果再有多10抽, 應該再抽嗎?
唔太建議 除非你係個POOL 見到好想要既限定 , 如果只係為強度就留番下星期周年慶前祭 呢幾年既限定一次扔晒係POOL , 之後仲有更勁既周年正式 同埋 合作限定 , 新年中秋聖誕呢類季節POOL因為無得覺醒 強度有限有勁既都只係少數 都係對住張圖打J多
OKOK 噤升住木個幾隻先, 等下個池
突然醒起 而家交換所100萬SC 換個隻暴姬都好適合傘妹 , 不過要練滿技好高難度 以後有機會可以換 一年出3次左右
有一關主線boss難打到仆街,一入場又封技又debuff,又勁厚防,打落去全部扣1
偽樂園?
新手打唔過
新手儲到100萬SC 都用嚟等換黑貓先啦,
實用咁多
玩左一排淨係抽中一隻火天魔,但好似要升爆AE先勁
佢既成長路線好長
ae 4 已經平時夠用
課長先會玩到佢ae10
都唔駛課長啦,
勤力啲打齊任務,得閒買下AE經都會升得滿
利申冇用SC買AE經都滿咗一隻
玩左幾年倉鼠咁儲到資源同新手岩岩抽到唔可以直接比較既
你自問只會抽到1隻AE棋既話ALLIN 係岩
但有課少少/有運D,有2隻以上既AE棋要養可能就打爆銀包
有冇儲sc既方法?
其實火屬AE 個人覺得火天魔以外都唔係必要
抽到重複嘅抽棋系列可以賣左去嚟賺SC,正常一般系列10000,限定30000,5星5000
另外會有啲棋係專用嚟賣,賣咗都會賺到SC,
嗰啲嘅隊長技就會寫明賣咗有幾多SC

都係嗰句,儲乜都係靠抽野同做任
有兩隻既話,兩隻同時開會好過只開一個谷爆,
特別係有部份AE只加攻,攻擊面好過攻防都加
why not both
有時會有d 2000羊 sc 包 買齊5個就有75萬sc 同150石我最常買呢隻 另外就係賣棋 同做任拎sc 棋
火雅我唔知,但螣蛇我一定建議升滿
200萬sc 唔課都唔知要儲幾耐
唔課個d 唔駛諗sc 棋出得快過儲咁多
唔係隻隻都要買,
有時啲節日/泳裝sc 真係換嚟都無謂

基本上一定要換嘅係黑貓,pad木埃,周年大公,合作80萬sc
暴姬唔係唔換得,靠個隊長技都值,只係唔練就等於得個隊長技用
cd1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞