[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》[44] 正月齊打塔+周年預備+新人氣合作準備中

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
出個時塔完左未
未完,到下星期日。機會嚟啦。
新手想開始玩日版, 見唔見議買初始賬 ?
THANKS
DIU 但係唔知腦細會15定17號出糧 唔知有無機會追
未玩過隻GAME可以刷住首抽玩下睇下岩唔岩玩先 抖M食腦GAME唔係個個鍾意 鍾意的話可以考慮買 好多合作都勁到CLS 靠自己課黎抽破產都唔掂
好. 而家試下玩先
其實,
隻game唔駛pk
冇特別勁既角都冇所謂
最重要都係買老婆 惠惠蕾姆emt 之類
係喎, 我見有蕾姆.. 係合作角?
同埋成日都"通訊中"...
而家果個2022 果池, 有冇邊隻勁, 等我刷下首抽
蕾姆係合作 岩岩完左 個個非洲人抽到破產都追唔到

通訊中咩黎

正月pool 刷首抽建議傘神
岩岩完...
俾你丁住先re0推出左三次 進度去到第二季尾,蕾姆出左8個版本 原版課左三萬羊都抽唔到 要等第三季動畫先有機第4次復刻

所以想要蕾姆暫時只可以買多限初始帳不過都建議體驗左隻game 先

有冇咩怪可以打返嚟齊隊?
用火天魔隊長開始冇力,連升技嗰關都打唔贏
初始帳邊度有?上淘寶唔見有
支寶我買開呢間
升技關先最難打 神級關可以打暗神威 城塞龍 呢D野用住先
有蕾姆的, 最小都要220 元
用邊隻做隊長好? 有傘但冇隊員
覺醒火天魔係咪好難?
咁平 我問親個d acc 都500up 你淨用蕾姆會好難玩 花嫁蕾姆可以配合既棋唔多 勁既有 486+貝蒂 同骨王 所以考慮搭多幾隻唔同隊長棋 不過當然睇銀包
傘妹隊長+你用既個隻水龍同光機娘已經夠打好多關 你覺得難應該係因為未升滿技 又未進化覺醒,你清晒d 主線同技術關會送每屬4 粒升技果 , 真係唔掂就捱到13號換周年慶前祭pool 大把勁棋你抽

火天魔d 覺醒棋係好濕鳩 唔夠打就忍下先 或者串d 靠食石係咁continue , 不過唔建議 隻game 好姑寒 無乜石派

覺醒小兵可以用金幣係換交所換 每屬一粒一千萬 一個月reset 一次
刷到傘神開左局, 不過成個陣係地莊, 應該刷D 石抽多個10 定打住先 再等新池?

有曬方向
不過我係講呢度呢關升技,用傘即刻好易打
可以抽十野睇下有無隊員 傘妹自己無乜攻擊力 係隊長技方便好用 無隊員的話都係死
襯早抽下棋 得垃圾可以考慮刷多幾個ACC
原來係企鵝關 呢隻野50萬HP 同反射盾 , 有速攻防護貫通炮或者物理炮就可以秒殺
周年會出一種特別企鵝關 20分鍾內任打 可以開8次 所以要搵一隊可以速刷既隊伍 就有好多升技果食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞